Tilmeld nyhedsbrev

Vegetarfrikadeller – Vegetardeller med quinoa

Vegetarfrikadeller – Vegetardeller med quinoa

Vegetarfrikadeller – Vegetardeller med quinoa

Opskrift til 40 stk.

Forberedelsestid

40 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

1 time og 10 minutter

Beskrivelse

Den bedste opskrift på hjemmelavede vegetarfrikadeller med quinoa og søde kartofler. Nem og lækker aftensmad uden kød. Server med bagte kartofler og en lækker salat eventuelt.

Ingrediensliste

  • 600 g. sød kartoffel
  • 170 g. quinoa
  • 65 g. havregryn
  • 3 tsk. majsstivelse
  • 2 tsk. paprika
  • 2 tsk. spidskommen
  • 2 rødløg
  • 4 fed hvidløg
  • 2 dl. raps- eller solsikkeolie

Fremgangsmåde

1. Sød kartoffel skrælles og koges, indtil de er møre. Quinoa koges efter anvisning på pakken.
2. Rødløg og hvidløg hakkes fint. Herefter svitses det på en pande i lidt olie.
3. I en stor skål hældes de kogte søde kartofler i. Moses herefter med en gaffel. Tilsæt kogt quinoa, majsstivelse, paprika, spidskommen og den stegte blanding af løg og hvidløg. Blend nu havregryn til mel og tilsæt det. Rør det hele godt sammen, så du har en ensartet fars.
4. På en pande opvarmes olie, så der cirka er 1/2 cm. olie. Herefter placeres små klatter af din fars på panden. Steg dem cirka 2-3 min. på hver side alt efter hvor kraftig varme du bruger.
5. Læg køkkenrulle på en tallerken. Placer de færdigstegte deller herpå, så køkkenrulle kan suge det overskydende olie.
6. Fortsæt sådan indtil du har stegt alle sammen.
7. Server med det samme, evt. med en lækker salat til.

Bedøm denne ret

Vegetarfrikadeller – Vegetardeller med quinoa

Opskrift på de lækreste vegetarfrikadeller, som er en af vores favorit opskrifter, når vi skal have vegetarisk mad. Vegetarretter eller vegetarmad behøves nemlig slet ikke at være kedeligt og man kan sagtens lave frikadeller ud af andet end kød.

Disse er lavet med quinoa og søde kartofler og de er bare så gode til aftensmad eller frokost. De er nemme at lave og de kan sagtens fryses ned. Vi elsker også at spise dem til en god salat eller i en sandwich.

Det er faktisk også en af de eneste vegetaropskrifter, som har overbevist vores forældre om, at man sagtens kan spise frikadeller, som ikke er lavet på kød. De var vildt begejstrede for opskriften.

LÆS OGSÅ: Indisk dahl – vegetar gryderet

Vegetarfrikadeller – Vegetardeller med quinoa

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven