Velkomstdrink med hvidvin

Velkomstdrink med hvidvin
Opskrift til person Opskrift til 1 person

Forberedelsestid

2 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

2 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på velkomstdrink med hvidvin. Udover hvidvin, så er der også pærecider og hyldeblomstsaft i.

Ingrediensliste

  • 1 dl. hvidvin
  • 1 dl. pærecider
  • 2 spsk. hyldeblomstsaft
  • 2 stk. isterninger
  • 0,5 stk. økologisk lime
  • 0,5 stk. økologisk citron

Fremgangsmåde

  1. Bland hvidvin, pærecider, hyldeblomstsaft og isterninger i et glas eller i en cocktailshaker.
  2. Skær lime og citron i skiver.
  3. Hæld drinken op i et glas og top med et par skiver citron og lime og evt. lidt frisk mynte.
Bedøm denne ret

Opskrift på velkomstdrink med hvidvin

Server en lækker velkomstdrink med hvidvin, pærecider og hyldeblomstsaft. Det her er én af vores go-to drinks, når vi skal lave noget til velkomst. Den er så nem at lave og så kræver den få ingredienser. Det er i hvert fald alle sammen ingredienser, som du kan få i alle supermarkeder. Pynt den af med frisk lime, citron og evt. lidt frisk mynte. Så har du altså alletiders velkomstdrink!

Velkomstdrink er altid en god idé, hvis du skal have gæster eller holde fest. Måske du skal holde et større arrangement som konfirmation, rund fødselsdag eller reception. Her serveres der ofte velkomstdrinks, så hvis du mangler lidt inspiration til det, så skal du prøve den her.

LÆS OGSÅ: Strawberry daiquiri 

Velkomstdrink med hvidvin

Drink med hvidvin

Drinken er lavet på en base af hvidvin. Den blandes så med pærecider og hyldeblomstsaft. Det er en mild og frisk drink, som altid plejer at falde i god jord hos stort set alle. Hvis du ikke er til pærecider, så kan du også sagtens bytte det ud med æblecider.

I forhold til hvidvinen, så behøves det ikke at være nogen fancy vin. Du kan sagtens bruge en billig hvidvin, da den alligevel skal blandes med en masse andre ingredienser.

Kan jeg bruge andet end lime og citron?
Jep sagtens! Du kan putte lige præcis de frugter i, som du har lyst til. En klassiker er også frosne vindruer, blåbær, hindbær eller jordbær. Så fungerer de nemlig også lidt som isterninger i drinken.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar