Velkomstdrink med vodka

Velkomstdrink med vodka
Opskrift til person Opskrift til 1 person

Forberedelsestid

2 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

2 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på en frisk velkomstdrink med vodka, som plejer at falde i stort set alles smag. En forfriskende drink!

Ingrediensliste

  • 3 cl. vodka
  • 2 dl. sprite sodavand
  • 0,25 stk. økologisk lime
  • 0,25 stk. økologisk citron
  • 3 stk. isterninger

Fremgangsmåde

  1. Hæld vodka og sprite sodavand i et glas.
  2. Top med isterninger.
  3. Skær lime og citron i skiver.
  4. Pynt med dem og evt. lidt frisk mynte eller citronmelisse.
Bedøm denne ret

Opskrift på velkomstdrink med vodka

Lav en lækker og nem velkomstdrink med vodka, som er hurtig at bikse sammen. Den består blot af vodka, sprite sodavand samt frisk lime og citron. Det er en af vores go-to drinks, hvis det bare skal gå hurtigt og samtidig være lækkert.

Velkomstdrinks kan serveres i stort set alle anledninger, hvis du spørger os. Vi elsker at forkæle gæster, venner og familie med en lækker drink, hvis vi inviterer dem på besøg. Det er sådan en god start på aftenen, hvor man kan hygge med en drink imens man venter på maden.

LÆS OGSÅ: Passion mojito

Velkomstdrink med vodka

Drink med vodka

Man kan lave så mange forskellige drinks med vodka. Den her er én af de meget simple, da den blot blandes med sprite sodavand. I stedet for sprite, så kan du også bruge lemon sodavand. Husk også altid at toppe godt op med is, så drinken er iskold.

Du kan pynte den af med lidt frisk lime og citron, men du kan også sagtens bruge andre frugter. En klassiker i velkomstdrinks er frosne vindruer. Ellers kan du også pynte med blåbær, hindbær, appelsin osv.

Kan jeg lave den klar på forhånd?
Da der er sodavand med brus i, så anbefaler vi, at du laver drinken næsten lige inden servering. Så får man altså det bedste resultat, medmindre du gerne vil have, at der skal være lidt mindre brus i. Så kan du nemlig sagtens lave den i god tid, hvis du vil.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar