Passion mojito

Passion mojito
Opskrift til person Opskrift til 1 person

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på passion mojito. En frisk drink med lys rom, passionsfrugt, lime og frisk mynte. En rigtig sommer cocktail!

Ingrediensliste

 • 4 cl. lys rom
 • 0,5 bundt frisk mynte
 • 0,5 stk. økologisk lime
 • 1 tsk. sukker
 • 1 stk. passionsfrugt
 • 6 stk. isterninger
 • 2 dl. danskvand

Fremgangsmåde

 1. Kom et par stængler mynte, sukker, kernerne fra passionsfrugten og saft fra lime i et glas.
 2. Brug en muddler (støder) til at støde det hele godt sammen.
 3. Tilsæt rom og rør det godt rundt.
 4. Knus isterninger. Dette gøres nemt ved at komme almindelige isterninger i en pose og så hamres der med en kødhammer eller kagerulle. Alternativt kan du også købe knust is.
 5. Fyld til sidst knust is og danskvand i.
 6. Pynt med mere frisk mynte og evt. en limebåd og en båd af passionsfrugt.
Bedøm denne ret

Opskrift på passion mojito

Passion mojito er en lækker, forfriskende og rigtig sommeragtig drink med lys rom og passionsfrugt. Det er én af de absolut lækreste cocktails, da den simpelthen er så frisk i smagen samtidig med, at den har den perfekte balance af sødme. En helt perfekt sommerdrink, hvis du spørger os! Så hvis du er kørt lidt fast og træt i de samme drinks, så kan vi helt klart anbefale dig at prøve denne.

Pynt den af med masser af isterninger, passionsfrugt, lime og evt. frisk mynte, så har du virkelig den smukkeste cocktail, som ikke kræver mange ingredienser eller lang tid i køkkenet. Den kan vitterligt bikses sammen på 2 minutter.

LÆS OGSÅ: Velkomstdrink med vodka

Passion mojito

Drink med lys rom

Det er så god en drink med rom. Du kan selvfølgelig også bare lave en klassisk mojito, men vi synes virkelig, at den her med passionsfrugt lige er en tand bedre. Det afhænger selvfølgelig også af hvilket humør man er i, fordi en klassisk mojito kan altså også noget!

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar