Lækre hverdagsopskrifter

5 Opskrifter med laks og spinat

Her får du 5 nemme og lækre opskrifter med laks og spinat. Vi har faktisk en del opskrifter med laks og spinat, så derfor har vi valgt at samle dem her. Det er en super lækker kombination, hvis du spørger os og på en eller anden måde, så hænger de to ingredienser bare sammen.

opskrifter med laks og spinat

Opskrifter med laks og spinat

Spinatroulade med laks og dildcreme

Spinatroulade med laks og dildcreme 

Det her er bare så lækker en forret, som vi laver ofte. Den er super nem at lave, da den kan laves i god tid og så skal den blot skæres ud på selve dagen. Pynt med rejer, frisk citron og dild. Du finder opskriften lige her.

laksetærte med spinat

Laksetærte

En nem og simpel tærte med laks og grøntsager. Det er nem og hurtig hverdagsmad og så er resterne gode til madpakken. Du finder opskriften her.

Laks i cremet sauce med tomater og spinat

Laks i cremet sauce 

Uhh, den her elsker i! Den er så populær og med god grund. Det er nemlig en super lækker måde at lave laks på. Laksen ligger i en cremet sauce, som gør, at laksen bliver blød som smør. Server med kartofler eller pasta. Du finder opskriften her.

Pasta med spinat og sprødstegt laks

Pastaret med fløde og sprød laks 

En simpel, men smagfuld pastaret med laks, fløde og spinat. Den sprøde laks er perfekt til den cremede pasta! Du finder opskriften her.

BAGT PASTA MED LAKS OG SPINAT

Bagt pasta med laks og spinat

En super nem hverdagsret, hvor det hele bare skal i et fad og så i ovnen. Du finder opskriften lige her.

Følg også med på de sociale medier

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag