Tilmeld nyhedsbrev

Laksetærte med spinat

Laksetærte med spinat

Laksetærte med spinat

Opskrift til 2 personer (Ø24 cm tærteform)

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

40 minutter

Samlet tid

50 minutter

Beskrivelse

En nem og lækker opskrift på tærte med laks og spinat. Perfekt til aftensmad eller frokost og så kan det spises koldt eller varmt. Det fantastiske ved tærte er, at man kan bruge lige præcis det fyld, som man har lyst til.

Ingrediensliste

Grov tærtebund

  • 1 portion grov tærtedej (Find opskriften lige her)

Fyld

  • 2 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk. frisk chili
  • 150 g. spinat
  • 1 rød peberfrugt
  • 30 g. soltørrede tomater
  • 220 g. laksefiletter
  • 3 æg
  • 2 dl. madlavningsfløde
  • Salt/peber

Fremgangsmåde

1. Først laves tærtedejen.
2. Hvidløg og chili hakkes i små tern, og varmes i en gryde med olie. Herefter tilsættes det friske spinat, og opvarmes så det svinder ind.
3. Herefter tilsættes salt og peber.
4. Rød peberfrugt skæres i skiver og tilsættes i spinaten.
5. Laksen og soltørrede tomater skæres i små tern.
6. Læg nu spinatblandingen, herefter laks og soltørrede tomater på tærtedejen.
7. Æg og madlavningsfløde piskes sammen med salt og peber. Dette hældes ud over tærten og bages  i ovnen i cirka 20 minutter ved 200 grader.

Bedøm denne ret

Vi elsker tærte til aftensmad. Det er nemt og lækkert og kan laves til 1 person, 2 personer eller til mange. Man kan spise det koldt eller varmt, hvilket også gør, at rester er gode til madpakken eller frokost dagen efter.

Den her opskrift på tærte med laks er en af vores favoritter. Laks og spinat er bare altid en god kombination og den bliver skam ikke dårligere af at blive kombineret i en tærte med en god tærtebund.

Man skal jo huske at få fisk et par gange om ugen og det her er en rigtig god måde at få laks spist.

Skriv en kommentar