Kyllingefrikadeller med hytteost og spinat Kyllingefrikadeller med hytteost og spinat Opskrift til 12243648 stk. Opskrift til 12 stk. Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 10 minutter Samlet tid 25 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på de bedste kyllingefrikadeller med hytteost, spinat og squash. Lækre, saftige kyllingefrikadeller med grøntsager, som er gode til aftensmad. Ingrediensliste 400 g. hakket kylling 1 stk. løg 2 fed hvidløg 70 g. hytteost 1 stk. æg 25 g. frisk spinat 0,5 stk. squash 4 spsk. havregryn 1 tsk. paprika salt/peber Fremgangsmåde Snit løg, hvidløg og spinat fint. Riv squash fint. Pres det for så meget vand du kan. Rør løg, hvidløg, spinat og squash sammen med hakket kyllingefars, paprika, æg, hytteost, paprika og havregryn. Tilsæt salt og peber også. Hvis farsen virker for våd, så tilsæt lidt ekstra havregryn. Varm en pande op med olie eller smør. Form ca. 12 frikadeller ud af farsen. Et godt tip er at bruge en ske, som dyppes i vand imellem hver frikadelle. Form frikadellen mellem skeen og din håndflade. Steg dem på panden ved medium varme i ca. 4-6 minutter på hver side (eller mere, alt efter hvor varm og effektiv din pande er). Steg dem til de er gyldne. Tag dem af panden og læg dem evt. på en tallerken med køkkenrulle på, så det kan suge noget af fedtstoffet. Server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på kyllingefrikadeller med hytteost og spinat De bedste kyllingefrikadeller med hytteost, spinat og squash. Har du prøvet at tilføje hytteost i frikadeller? Det smager så skønt og er en god måde at tilføje lidt protein til dine frikadeller. Den her variant er udover hytteost også med spinat og squash. Vi tager gerne enhver mulighed for at tilsætte lidt grønt de steder, hvor det alligevel ikke kan smages. Så her får du altså en nem og lækker opskrift på kyllingefrikadeller med grøntsager og hytteost. LÆS OGSÅ: Asiatiske kyllingefrikadeller Kyllingefrikadeller med grøntsager De her kyllingefrikadeller er som sagt med grøntsager. Vi har brugt løg, hvidløg, spinat og squash. Du kan dog også sagtens tilføje gulerødder, friske krydderurter eller hvad du ellers har lyst til. Frikadeller er nemlig én af de ting, hvor det er nemt at tilføje grøntsager til farsen uden, at det kan smages. Kyllingefrikadeller med hytteost og spinat Kombinationen af hytteost og spinat i disse frikadeller er super lækker. Generelt smager spinat ikke af så meget, så det er én af de grøntsager, som man nemt kan tilsætte uden det har den store betydning. Derudover har vi også lidt paprika i. Hvis du gerne vil gøre dem lidt krydrede og spicy, så kan du også sagtens tilføje lidt frisk eller tørret chili. Det vil også være super lækkert i dellerne. Tilbehør til kyllingefrikadeller Man kan servere en del forskelligt tilbehør til kyllingefrikadeller. Vi elsker at servere enten kartofler eller ris til. De her bagte søde kartofler med urtedressing er altid et hit og vil uden tvivl være super lækre til disse frikadeller. Derudover vil den her salat med avocado og vandmelon også være rigtig god dertil. Sådan en rigtig lækker sommermenu, som samtidig er super sund. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.