Pastaret med champignon og bacon i flødesauce Pastaret med champignon og bacon i flødesauce Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse En nem opskrift på en simpel pastaret med champignon, bacon og frisk persille. Den er vendt i den lækreste flødesauce, som binder hele retten sammen. Rigtig god som nem aftensmad til 2 eller flere. Ingrediensliste 200 g. pasta 200 g. champignon 2 stk. løg 3 fed hvidløg 200 g. bacon i tern 1 dl. hvidvin 1 stk. hønsebouillonterning 2,5 dl. madlavningsfløde salt/peber 20 g. parmesan 0,25 bundt frisk persille Fremgangsmåde Sæt vand til pasta over og kog det imens du forbereder de andre ting. Løg og hvidløg hakkes fint. Champignon renses og skæres i kvarte. En pande varmes op. Her tilsættes bacon (steg ikke i fedtstof, der er masser af fedt i baconen). Når bacon er helt gennemstegt, tag det af panden og læg på en tallerken med fedtsugende papir. Sæt panden tilbage på blusset. Herefter tilsættes løg og hvidløg. Lad det sautere, indtil det får farve. Tilsæt champignon. Lad ligeledes det sautere et par minutter. Tilsæt hvidvin. Lad det simre 1 min. Tilsæt smuldret hønsebouillionterning og madlavningsfløde. Lad det hele simre 5 minutter. Smag til med salt og peber. Når pasta er kogt, drænes det for vand og hældes over i panden med din flødesauce. Rør det hele godt rundt og tilsæt til sidst din stegte bacon. Server med det samme med friskhakket persille og parmesanost. Bedøm denne ret Lås skærm Mummum anbefaler: Vores favoritter Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 3 favoritter, når vi laver denne ret: Fiskars pande Køb her Fiskars gryde Køb her Fiskars kokkekniv Køb her Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget. Opskrift på pastaret med champignon og bacon i flødesauce Endnu en opskrift på en smagfuld og nem pastaret med champignon og bacon. Hvis du har fulgt med på Mummum fra start, så er du slet ikke i tvivl om, at vi elsker pastaretter og at vi i hvert fald får det én gang om ugen. Det er bare nem aftensmad og det kræver kun få ingredienser at lave en god en af slagsen. Den her kan godt minde lidt om en pasta carbonara med den forskel, at der er champignon i den her. Vi kan også anbefale lige at give sine pastaretter et drys med eksempelvis frisk persille. Den her pastaret minder som sagt lidt om en Carbonara, så hvis du er vild med den og også champignon, så vil den her pastaret uden tvivl være lige noget for dig! LÆS OGSÅ: Pastasalat i dildcreme med varmrøget laks Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.