Tilmeld nyhedsbrev

Pastaret med champignon og bacon i flødesauce

Pastaret med champignon og bacon i flødesauce

Pastaret med champignon og bacon i flødesauce

Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

En nem opskrift på en simpel pastaret med champignon, bacon og frisk persille. Den er vendt i den lækreste flødesauce, som binder hele retten sammen. Rigtig god som nem aftensmad til 2 eller flere.

Ingrediensliste

  • 200 g. pasta
  • 200 g. champignon
  • 200 g. bacon i tern
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 dl. hvidvin
  • 1 hønsebouillonterning
  • 2,5 dl. madlavningsfløde
  • Salt/peber
  • 20 g. parmesan
  • 1/4 bundt persille

Fremgangsmåde

1. Sæt vand til pasta over og kog det imens du forbereder de andre ting.
2. Løg og hvidløg hakkes fint. Champignon renses og skæres i kvarte.
3. En pande varmes op. Her tilsættes bacon (steg ikke i fedtstof, der er masser af fedt i baconen). Når bacon er helt gennemstegt, tag det af panden og læg på en tallerken med fedtsugende papir.
4. Sæt panden tilbage på blusset. Herefter tilsættes løg og hvidløg. Lad det sautere, indtil det får farve.
5. Tilsæt champignon. Lad ligeledes det sautere et par minutter.
6. Tilsæt hvidvin. Lad det simre 1 min.
7. Tilsæt hønsebouillionterning og madlavningsfløde.
8. Lad det hele simre 5 minutter. Smag til med salt og peber.
9. Når pasta er kogt, drænes det for vand og hældes over i panden med din flødesauce.
10. Rør det hele godt rundt og tilsæt til sidst din stegte bacon.
11. Server med det samme med friskhakket persille og parmesanost.

Bedøm denne ret

Pastaret med champignon og bacon i flødesauce

Endnu en opskrift på en smagfuld og nem pastaret med champignon og bacon. Hvis du har fulgt med på Mummum fra start, så er du slet ikke i tvivl om, at vi elsker pastaretter og at vi i hvert fald får det én gang om ugen.

Det er bare nem aftensmad og det kræver kun få ingredienser at lave en god en af slagsen. Den her kan godt minde lidt om en pasta carbonara med den forskel, at der er champignon i den her.

Vi kan også anbefale lige at give sine pastaretter et drys med eksempelvis frisk persille. Det sætter ofte lige prikken over i’et.

LÆS OGSÅ: Pastasalat i dildcreme med varmrøget laks

Pastaret med champignon og bacon i flødesauce Pastaret med champignon og bacon i flødesauce

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven