Tunruller

tunruller
Opskrift til stk. Opskrift til 25 stk.

Forberedelsestid

20 minutter

Tilberedelsestid

3 timer

Samlet tid

3 timer og 20 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på tunruller lavet med en hjemmelavet tunsalat og fladbrød. Skær ud i små stykker og server med dressing.

Ingrediensliste

  • 370 g. tun på dåse
  • 0,5 stk. rød peberfrugt
  • 0,5 stk. rødløg
  • 0,5 bundt frisk dild
  • 1 tsk. citronsaft
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 5 spsk. creme fraiche
  • 1 tsk. paprika
  • salt/peber
  • 3 stk. fladbrød

Fremgangsmåde

  1. Hak rødløg og peberfrugt i små tern.
  2. Hak dild fint.
  3. Dræn tun. Den vægt der er angivet er i udrænet vægt.
  4. Rør tun sammen med rødløg, peberfrugt, dild, mayonnaise, creme fraiche og paprika. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  5. Hvis du synes, at den er lidt for tør, så kan du tilsætte lidt ekstra creme fraiche.
  6. Find fladbrød.
  7. Fordel tunsalat på fladbrødene og rul dem stramt sammen.
  8. Pak rullerne ind i sølvpapir eller husholdningsfilm, så de holder formen. Læg dem på køl i minimum 2-3 timer, så de kan få lov til at sætte sig.
  9. Efter de 2-3 timer, så pakkes rullerne ud. Skær ud i skiver.
  10. Server med en god dressing til.
Bedøm denne ret

Opskrift på tunruller

Her får du opskriften på nogle simple tunruller. De er lavet med en lækker, hjemmelavet tunsalat og så er de rullet i fladbrød. Herefter er de skåret ud i små skiver, som er perfekte til tapasbordet. Vi ville servere rullerne med en god dilddressing eller måske en hjemmelavet haydari. De er super nemme at lave og så smager de bare helt forrygende!

Vi elsker en omgang hjemmelavet tapas og mangler ofte selv inspiration til hvad man kan servere udover de traditionelle ting. Derfor elsker vi at pifte det lidt op med eksempelvis dise tunruller og nogle lækre, hjemmelavede dyppelser.

LÆS OGSÅ: Laksesalat med rygeost

tunruller

Kan jeg bruge andet end fladbrød?
Ja, du kan også sagtens lave rullerne med tortillapandekager, hvis du er mere til det. Desuden kan de laves både med almindelige pandekager eller fuldkornspandekager, hvis du gerne vil have lidt ekstra fuldkorn ind.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

    1. Hej Jannie,
      Vi anbefaler ikke at fryse dem. De holder sig kun gode til dagen efter i køleskabet, da de ellers bliver for våde 🙂
      Kh

Skriv en kommentar