Pastaret med rejer i tomatsauce Pastaret med rejer i tomatsauce Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 20 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 35 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på en lækker pastaret med rejer i tomatsauce. Måske lyder det som en mærkelig kombination, men det smager intet mindre end fantastisk. Perfekt aftensmad til både hverdag og weekend. Du kan også bytte rejerne ud med tigerrejer. Det gør bestemt ikke retten dårligere. Ingrediensliste 4 fed hvidløg 2 stk. tomat 1 tsk. chiliflager 2 tsk. paprika 2 dl. hvidvin 2 spsk. hummerfond 1 stk. grøntsagsbouillonterning 400 g. hakkede tomater på dåse salt/peber 1 tsk. citronsaft 2,5 dl. madlavningsfløde 300 g. tigerrejer 500 g. fettuccine Fremgangsmåde Bring en gryde med vand i kog, tilsæt olie og salt, og kog pastaen (kog det, så det passer med, når saucen er klar) Hak herefter hvidløg og tomater. Olie kommes i en gryde, hvorefter hvidløg og tomater svitses. Derefter tilsættes chili, paprika, salt, peber og citronsaft. Herefter tilsættes hvidvin, som simrer i 3-5 minutter (til at alkohol er fordampet). Grøntsagsbouillonen smulres i og opløses. Hummerfonden hældes i. Hakkede tomater tilsættes. Herefter tilsættes madlavningsfløde, og gryden tages væk fra varmen. Kort inden servering tilsættes rejer og det kogte fettuccine. Bedøm denne ret Lås skærm Mummum anbefaler: Vores favoritter Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 3 favoritter, når vi laver denne ret: Fiskars pande Køb her Fiskars gryde Køb her Fiskars kokkekniv Køb her Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget. Opskrift på pastaret med rejer i tomatsauce Den lækreste pastaret med rejer i en cremet tomatsauce. Den er perfekt til aftensmad, som fredagsmad eller weekendmad. Inspirationen til opskriften fik vi egentlig fra et af vores faste take away steder. Der ligger nemlig sådan et godt italiensk sted her i Aalborg, som laver lækre italienske retter som pizza og pasta. De laver den skønneste pastaret med rejer og tomatsauce, som vi altid får, når vi ikke orker at lave mad om søndagen efter en travl weekend. Vi blev derfor enige om, at vi blev nødt til at skabe vores egen version af den her pastaret, da det ikke kunne passe, at vi ikke kunne lave noget lignende selv. Og det lykkedes. Så her får I opskriften på den og vi lover jer, at den er super god. LÆS OGSÅ: Pastasalat i dildcreme med laks Fettuccine med rejer Til denne opskrift har vi brugt bred fettuccine pasta, men du kan også sagtens bruge almindelig spaghetti eller noget andet pasta. Vi synes blot, at fettuccine passer perfekt til netop denne ret, da saucen fordeler sig helt perfekt på denne slags pasta. Udover tomatflødesaucen, så har vi også tigerrejer i retten. Du kan dog også sagtens bruge almindelige rejer eller en anden form for skaldyr. Hvis du bruger almindelige rejer i lage, så vent med at vende dem i indtil aller sidst. Så undgår du nemlig, at de bliver hårde. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.