Gullaschsuppe Gullaschsuppe Opskrift til 1234567891011121314151617181920212223242526272829302345678910 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 30 minutter Tilberedelsestid 1 time Samlet tid 1 time og 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på hjemmelavet gullaschsuppe med oksekød og masser af grøntsager. En lækker og billig suppe, som er perfekt hverdagsmad. Ingrediensliste 3 fed hvidløg 1 stk. løg 4 stk. gulerod 5 stk. kartoffel 2 tsk. paprika 0,5 tsk. stødt spidskommen 400 g. oksekød i tern 0,5 tsk. chiliflager 1 stk. oksebouillonterning 70 g. tomatpure 400 g. hakkede tomater på dåse 1 liter vand salt/peber Fremgangsmåde Hak løg og hvidløg fint. Opvarm en gryde med lidt fedtstof og steg løg og hvidløg kort af. Skræl gulerødder og kartofler og skør dem i passende stykker. Tilsæt dem i gryden og lad det stege. Tag grøntsagerne op af gryden og kom dem i en skål. Kom nyt fedtstof på panden og sørg for, at gryden er meget varm. Steg oksekødsternene af og lad dem få stegeskorpe. Tilsæt de stegte grøntsager i gryden igen. Rør nu paprika, spidskommen, chiliflager, salt og peber i. Tilsæt tomatpure og hakkede tomater på dåse. Tilsæt vand og bouillonterning og lad suppen simre i en time. Tilsæt evt. mere vand undervejs, så suppen får den tykkelse, som du ønsker. Bedøm denne ret Lås skærm Mummum anbefaler: Vores favoritter Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 3 favoritter, når vi laver denne ret: Fiskars kokkekniv Køb her Fiskars gryde Køb her Fiskars pande Køb her Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget. Opskrift på gullaschsuppe Den lækreste gullaschsuppe med oksekød og grøntsager er den perfekte hverdagsmenu på en kølig aften. Der er intet som en skål varm suppe ovenpå en lang, kølig dag. Denne gullaschsuppe er en hverdagsklassiker, som faktisk slet ikke er så svær at lave selv. Server suppen med noget lækkert brød til. Vi kan anbefale noget godt ciabattabrød, flute eller surdejsbrød. Server den derudover med en god klat creme fraiche i og evt. lidt friske krydderurter på toppen. LÆS OGSÅ: Jordskokkesuppe med bacon Suppe med oksekød Det er én af de absolut bedste supper med oksekød, hvis du spørger os. Suppen får masser af smag fra oksekød, bacon og de mange grøntsager, som er brugt. Det er samtidig en suppe godt med fylde, så den mætter også godt. I forhold til oksekød, så kan du både bruge oksekød i tern eller hakket oksekød. Hakket oksekød er lidt billigere end oksekødstern, så skal det være den billige udgave, så ville vi bruge hakket oksekød. Kan suppen fryses? Ja, du kan sagtens fryse suppen ned. Så skal du blot tø den op og lune den kort, så den bliver varm igen. Så har du hurtig aftensmad en dag, hvor tingene skal gå lidt hurtigt. Kan jeg udelade eller erstatte nogle af grøntsagerne? Jep. Hvis der er nogle af grøntsagerne, som du ikke bryder dig om, så kan de sagtens udelades eller erstattes med andre. Du kan også blot erstatte med lidt ekstra af de andre grøntsager, hvis du udelader en enkelt grøntsag eksempelvis. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.