Cæsarsalat

Opskrift til serveringer Opskrift til 2 serveringer

Forberedelsestid

1 time

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

1 time og 10 minutter

Beskrivelse

Den lækreste opskrift på den traditionelle cæsarsalat med sprødstegt kylling, hjemmelavet cæsardressing, parmesan og ikke mindst hjemmelavede hvidløgsmarinerede brødcroutoner.

Ingrediensliste

  • Cæsar dressing

  • 50 g. mayonnaise
  • 0,5 fed hvidløg
  • 0,5 tsk. dijonsennep
  • 1,5 spsk. citronsaft
  • salt/peber
  • 80 g. creme fraiche
  • Andet

  • 2 stk. hjertesalat
  • 20 g. parmesan
  • 200 g. kyllingebryst
  • 50 g. brødcroutoner

Fremgangsmåde

  1. Start med at blande mayonnaise, salt, peber, citronsaft, knust hvidløg, dijonsennep og creme fraiche.
  2. Steg nu kylling i lidt fedtstof på panden.
  3. Riv hjertesalat i små stykker.
  4. Vend nu dressingen i salaten.
  5. Anret det med det nystegte kylling, parmesan og brødcroutoner.
Bedøm denne ret

Opskrift på Cæsarsalat

En lækker opskrift på en klassisk cæsarsalat. Salaten består af sprød hjertesalat, der er vendt i en lækker, hjemmelavet cæsardressing med sprødstegt kylling, parmesan og hjemmelavede brødcroutoner.

Salaten vækker ferieminder frem for os, da det altid er er en af de klassiske salater, der er på menukortet på ferien. Det er altid en sikker vinder at lave denne klassiske cæsarsalat. Denne opskrift har vi lavet med vores eget lille twist, da dressingen ved andre plejer at være lidt anderledes.

Cæsarsalat

Cæsalarsalat på den hurtige måde

Brødcroutonerne har vi her selv lavet en portion af, men hvis det skal gå stærkere, så kan du sagtens købe dem færdiglavede. Vi må dog være ærlige at sige, at dem man køber ikke kan måle sig med en portion hjemmelavede. Hjemmelavede croutoner er nemme at lave og smager virkelig lækkert. Derudover er det en god måde at få brugt sit hvedebrød, så man minimerer madspild og udnytter det på bedste vis. Croutonerne kan også bruges til meget andet såsom andre salater, til supper eller på tapasbordet.

Elsker du lækre salater, som er sprøde og smager af sommer? Så finder du et kæmpe udvalg under Salater og tilbehør. Blandt andet denne opskrift på Græsk salat med fetaost.

Hvor lang tid kan den holde sig?
Salaten skal helst spises med det samme. Derfor er det vigtigt, at man først blander dressingen i salaten kort inden servering. Derudover bliver brødcroutonerne bløde, hvis de kommer på for tidligt, så det anbefaler vi at gøre kort inden servering.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

  1. Yeees! Endelig en opskrift ude de der rimelig ulækre ansjoser ??? Tak ? Glæder mig til at prøve den.

Skriv en kommentar