Laksemousse Laksemousse Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 5 minutter Samlet tid 15 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og hurtig opskrift på laksemousse af varmrøget laks og creme fraiche. En virkelig smagfuld ret med laks, som kan spises til brød. Ingrediensliste 300 g. varmrøget laks 3 spsk. creme fraiche salt/peber 2 tsk. citronsaft Fremgangsmåde Tag skindet af den varmrøget laks. Riv selve laksen i mindre stykker og bland det godt med creme fraiche, citronsaft, salt og peber. Server evt. med frisk dild og ristet rugbrød. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på laksemousse Her får du vores nemme og hurtige opskrift på laksemousse af varmrøget laks. Vi elsker den her laksesalat, da den er så nem at bikse sammen og så smager den bare helt forrygende. Den kan spises til en skive rugbrød, franskbrød eller til salat. Det er en god grundopskrift, hvor du så sagtens kan tilføje finthakket dild, rødløg, kapers eller hvad du ellers tænker kunne være lækkert. Vi har blot valgt at holde opskriften virkelig simpel, da vi godt kan lide den sådan. Vi bruger varmrøget laks til vores laksemousse. Vi kan bedre lige varmrøget laks end koldrøget. Den varmrøget laks fungerer også bare virkelig godt, når man rører den op med eksempelvis creme fraiche, som vi har gjort her. Brug gerne en fed 18% creme fraiche, så får du en virkelig god laksemousse. LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores opskrifter på pålægssalat Mousse af laks Du kan selv bestemme hvor fast din mousse skal være. Vil du gerne have en med knap så meget struktur, så tilføjer du blot noget mere creme fraiche. Vi kan godt lide, at man stadig kan fornemme stykkerne af laks, derfor blander vi den op i det her forhold. Igen, så handler det hele jo om ens egne smagsløg. Hvis vi får gæster til frokost, så rører vi gerne en stor portion sammen af den her laksemousse. Server gerne med nogle syltede rødløg og noget godt rugbrød eller franskbrød. Så er den altid en sikker vinder! Skålen bliver i hvert fald altid tømt, når vi serverer det. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Du skriver. 1. Tag skindet af den varmrøgede laks. 2. Riv det i stykker og bland det godt med creme fraiche og citron. Det er vel ikke skindet man skal rive i stykker. En lidt sjov formulering. Det er vel laksen der skal rives i stykker. Det fandt jeg da ud af. Og hvis man gør det, så er det rigtig lækkert. Svar