Hvidløgssild Hvidløgssild Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 10 minutter Samlet tid 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på hjemmelavet hvidløgssild, som passer perfekt til påskebordet eller til julefrokosten. Sild vendt i en hvidløgsdressing. Ingrediensliste 250 g. sild 100 g. creme fraiche 50 g. mayonnaise 4 fed hvidløg 0,25 bundt salt/peber 0,25 bundt frisk dild Fremgangsmåde Knus hvidløg eller hak det fint. Hæld væden fra sildene. Skær sild i mundrette stykker, hvis de ikke allerede er skåret til. Bland creme fraiche, mayonnaise og hvidløg. Smag til med salt/peber. Vend sildestykkerne deri. Pynt med frisk dild. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på hvidløgssild Hvidløgssild er måske ikke lige det klassiske, som du serverer til påske og jul. Ikke desto mindre, så synes vi virkelig, at du skal prøve at servere den, hvis du og dine gæster trænger til at prøve noget nyt. De fleste serverer nok de klassiske, marinerede sild og så enten karrysild eller karrysalat som tilbehør. Prøv i stedet den her lækre form for sild, hvor silden bliver vendt i en hvidløgsdressing i stedet. Det smager virkelig skønt og så ville vi toppe sildemaden med lidt rødløg også. Skal det være ekstra lækkert, så kan vi også anbefale syltede rødløg til. LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores opskrifter til påskefrokosten Sild i hvidløgsdressing Sildene er vendt i en hjemmelavet hvidløgsdressing, som selvfølgelig er lavet på hvidløg. Derudover er den lavet på mayonnaise og creme fraiche. Du kan også finthakke frisk purløg eller dild og vende det i selve dressingen. Ellers kan du også toppe hvidløgssildene med det i stedet. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.