Hvidløgssild

Hvidløgssild
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Opskrift på hjemmelavet hvidløgssild, som passer perfekt til påskebordet eller til julefrokosten. Sild vendt i en hvidløgsdressing.

Ingrediensliste

  • 250 g. sild
  • 100 g. creme fraiche
  • 50 g. mayonnaise
  • 4 fed hvidløg
  • 0,25 bundt salt/peber
  • 0,25 bundt frisk dild

Fremgangsmåde

  1. Knus hvidløg eller hak det fint.
  2. Hæld væden fra sildene. Skær sild i mundrette stykker, hvis de ikke allerede er skåret til.
  3. Bland creme fraiche, mayonnaise og hvidløg. Smag til med salt/peber.
  4. Vend sildestykkerne deri.
  5. Pynt med frisk dild.
Bedøm denne ret

Opskrift på hvidløgssild

Hvidløgssild er måske ikke lige det klassiske, som du serverer til påske og jul. Ikke desto mindre, så synes vi virkelig, at du skal prøve at servere den, hvis du og dine gæster trænger til at prøve noget nyt. De fleste serverer nok de klassiske, marinerede sild og så enten karrysild eller karrysalat som tilbehør. Prøv i stedet den her lækre form for sild, hvor silden bliver vendt i en hvidløgsdressing i stedet. Det smager virkelig skønt og så ville vi toppe sildemaden med lidt rødløg også. Skal det være ekstra lækkert, så kan vi også anbefale syltede rødløg til.

LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores opskrifter til påskefrokosten

Hvidløgssild

Sild i hvidløgsdressing

Sildene er vendt i en hjemmelavet hvidløgsdressing, som selvfølgelig er lavet på hvidløg. Derudover er den lavet på mayonnaise og creme fraiche. Du kan også finthakke frisk purløg eller dild og vende det i selve dressingen. Ellers kan du også toppe hvidløgssildene med det i stedet.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar