Kylling saltimbocca Kylling saltimbocca Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 5 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på kylling saltimbocca. Vores bud på saltimbocca med kylling, serranoskinke og frisk salvie. Ingrediensliste 280 g. kyllingebryst 60 g. serranoskinke 5 g. frisk salvie 30 g. hvedemel salt/peber 30 g. smør 1,5 dl. hvidvin Fremgangsmåde Rens kyllingebryst. Del dem på midten, så de bliver halvt så tynde. Læg et stykke serranoskinke og et salvieblad ovenpå hvert bryst. Sæt det fast med en tandstik. Bland hvedemel, salt og peber i en lille skål. Læg hvert kyllingebryst i hvedemelet, så bunden bliver paneret med hvedemel (ikke toppen med skinke og salvie). Smelt smør på en pande. Steg kyllingebrysterne med skinkesiden nedad først, indtil serranoskinken er blevet sprødt. Vend dem om og steg dem yderligere. Tilsæt hvidvin og lad det koge ind. Tilsæt evt. ekstra salvie i saucen. Server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på kylling saltimbocca Her får du vores opskrift på kylling saltimbocca. Saltimbocca laves nemlig normalt med kalvekød, men her har vi altså lavet den med kylling i stedet for. Det er en lidt mere budgetvenlig version, som sagtens kan laves på en hverdagsaften. Retten består af tynde kyllingefileter, som toppes med serranoskinke og frisk salvie. Derudover laver man en lys sauce på panden, som typisk består af hvidvin og marsala, som er en italiensk vin. Vi laver den dog kun med hvidvin, hvilket også giver et virkelig godt resultat. Du kan servere denne saltimbocca med kylling med eksempelvis bagte kartofler eller pasta. I forhold til tilbehøret, så er der nemlig frit slag. Du kan også lave en lækker salat til. Det kunne være en lækker tomatsalat med mozzarella. LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores opskrifter på italiensk aftensmad Hvorfor bruger I ikke marsala vin? Marsala er en vin fra Sicilien, som dog sagtens kan købes i større supermarkeder her i Danmark. Som sagt, så har vi blot lavet saucen på hvidvin, men originalt så skal den også laves med marsala vinen. Så hvis du kan få fat i det, så erstat halvdelen af hvidvinen med marsala i stedet. Vi synes dog, at det smager rigtig lækkert med hvidvin også. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.