Pastaret med andebryst Pastaret med andebryst, chili og flødesauce Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 35 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på en cremet pastaret med andebryst i en flødesauce med hvidløg og chili. En af de bedste pastaretter med and. Ingrediensliste 1 stk. løg 3 fed hvidløg 1 stk. frisk chili 2 stk. andebryst 1,5 dl. vand 1 stk. hønsebouillonterning 2,5 dl. madlavningsfløde salt/peber 200 g. spaghetti 0,25 bundt frisk persille 20 g. parmesan Fremgangsmåde Hak løg, hvidløg og chili fint (hvis du er meget sart med stærke sager, så fjern kernerne fra chilien eller brug evt. kun en halv) Tag andebrystet og rids skindet og krydr dem med godt med salt på skindet. Kom andebrystet på en kold pande med skindet nedad. Sæt panden på et blus og tænd for middel varme. Lad andebrystet stege på denne side i ca. 15-20 minutter eller til fedtet er smeltet væk og skindet er sprødt. Imens andebrystet steger, så laves det resterende klar. Sæt vand over til spaghetti. Bring det i kog med salt. Kog spaghetti efter pakkens anvisning, når vandet koger. En pande varmes op. Tilsæt olie eller andet fedtstof. Tilsæt herefter hvidløg, chili og løg. Sauter det hele, indtil det er blevet blødt. Herefter tilsættes vand, bouillonterning og madlavningsfløde. Lad det hele simre. Vend andebrystet efter de 15-20 minutter. Lad det stege i ca. 3-5 minutter på den anden side. Hvis du har et kødtermometer, så skal andebrystet være mellem 68-72 grader indvendigt, alt efter hvor rosa du vil have det. Tag andebrystet af panden. Lad det hvile i 5-10 minutter. Når spaghetti er kogt færdigt, så drænes vandet fra (gem lidt i en kop). Tilsæt spaghetti til panden med saucen. Rør det hele godt rundt. Tilsæt evt. lidt af pastavandet, som du gemte i en kop, indtil du får ønsket konsistens. Smag det hele til med salt og peber. Skær andebryst i skiver. Anret det hele med spaghetti i bunden, andebryst på toppen og evt. lidt frisk parmesan og persille ovenpå. Og voila! Så er der serveret. Bedøm denne ret Lås skærm Mummum anbefaler: Vores favoritter Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 3 favoritter, når vi laver denne ret: Fiskars pande Køb her Fiskars gryde Køb her Fiskars kokkekniv Køb her Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget. Opskrift på en cremet pastaret med andebryst, chili og flødesauce En lækker og nem opskrift på en cremet pastaret med stegt andebryst, chili og hvidløg, som er vendt i en smagfuld flødesauce. Det her er så let en ret, som smager helt fantastisk! Især hvis man rammer andebrystet lige i rumpen og får det stegt perfekt rosa. Her har vi forsøgt os med en lidt anderledes pastaret, da vi har kombineret det med andebryst, som måske ikke er så traditionelt i pastaretter. Det er derfor lidt en vinter- eller julepastaret, da and jo oftest associeres med julen. Ikke desto mindre, så får du altså her en virkelig lækker og nem pastaret med and, som uden tvivl vil tage kegler hos de fleste, som du serverer den for. Samtidig er den nem og hurtig at lave og kræver ikke mange ingredienser. LÆS OGSÅ: Fyldt kylling med pasta i tomatflødesauce Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.