Pastaret med andebryst

Pastaret med andebryst

Cremet pastaret med andebryst, chili og flødesauce

Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

35 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en cremet pastaret med andebryst i en flødesauce med hvidløg og chili. En af de bedste pastaretter med and.

Ingrediensliste

  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 chili
  • 2 stk. andebryst
  • 1,5 dl. vand
  • 1 stk. hønsebouillonterning
  • 2,5 dl. madlavningsfløde
  • salt/peber
  • 200 g. spaghetti
  • 1/4 bundt frisk persille
  • 20 g. parmesan

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 190 grader varmluft. Tag andebryst ud og rids skindet og krydr dem med godt med salt på skindet. Sæt til side.
  2. Hak løg, hvidløg og chili fint (hvis du er meget sart med stærke sager, så fjern kernerne fra chilien eller brug evt. kun en halv)
  3. Sæt vand over til spaghetti. Bring det i kog med salt. Kog spaghetti efter pakkens anvisning, når vandet koger.
  4. En pande varmes op. Tilsæt olie eller andet fedtstof.
  5. Steg andebryst med skindsiden ned af indtil skindet er brunt og gyldent. Vend herefter over på den anden side og giv det 2-3 minutter.
  6. Tag andebryst af og placer i et ildfast fad. Bag andebryst i ovnen i 10 minutter i den forvarmede ovn. Når de 10 minutter er gået, så tager du anden ud og lader den hvile dækket til med staniol i 10 minutter.
  7. Tilsæt lidt mere olie til panden.
  8. Tilsæt herefter hvidløg, chili og løg. Sauter det hele, indtil det er blevet blødt.
  9. Herefter tilsættes vand, bouillonterning og madlavningsfløde. Lad det hele simre.
  10. Når spaghetti er kogt færdigt, så drænes vandet fra (gem lidt i en kop). Tilsæt spaghetti til panden med saucen.
  11. Rør det hele godt rundt. Tilsæt evt. lidt af pastavandet, som du gemte i en kop, indtil du får ønsket konsistens.
  12. Smag det hele til med salt og peber.
  13. Skær andebryst i skiver.
  14. Anret det hele med spaghetti i bunden, andebryst på toppen og evt. lidt frisk parmesan og persille ovenpå. Og voila! Så er der serveret.

Bedøm denne ret

Opskrift på en cremet pastaret med andebryst, chili og flødesauce

En lækker og nem opskrift på en cremet pastaret med stegt andebryst, chili og hvidløg, som er vendt i en smagfuld flødesauce. Det her er så let en ret, som smager helt fantastisk! Især hvis man rammer andebrystet lige i rumpen og får det stegt perfekt rosa.

Pastaretter er nem hverdagsmad, som vi i hvert fald mindst laver 1-2 gange om ugen. Det er også billig mad, især hvis man ligesom os, er på su.

LÆS OGSÅ: Fyldt kylling med pasta i tomatflødesauce

Pastaret med andebryst

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er ogsåpåInstagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag