Cremet pastaret med andebryst, chili og flødesauce
Forberedelsestid
15 minutterTilberedelsestid
20 minutterSamlet tid
35 minutterBeskrivelse
Nem opskrift på en cremet pastaret med andebryst i en flødesauce med hvidløg og chili. En af de bedste pastaretter med and.
Ingrediensliste
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- 1 stk. frisk chili
- 2 stk. andebryst
- 1,5 dl. vand
- 1 stk. hønsebouillonterning
- 2,5 dl. madlavningsfløde
- salt/peber
- 200 g. spaghetti
- 0,25 bundt frisk persille
- 20 g. parmesan
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 190 grader varmluft. Tag andebryst ud og rids skindet og krydr dem med godt med salt på skindet. Sæt til side.
- Hak løg, hvidløg og chili fint (hvis du er meget sart med stærke sager, så fjern kernerne fra chilien eller brug evt. kun en halv)
- Sæt vand over til spaghetti. Bring det i kog med salt. Kog spaghetti efter pakkens anvisning, når vandet koger.
- En pande varmes op. Tilsæt olie eller andet fedtstof.
- Steg andebryst med skindsiden ned af indtil skindet er brunt og gyldent. Vend herefter over på den anden side og giv det 2-3 minutter.
- Tag andebryst af og placer i et ildfast fad. Bag andebryst i ovnen i 10 minutter i den forvarmede ovn. Når de 10 minutter er gået, så tager du anden ud og lader den hvile dækket til med staniol i 10 minutter.
- Tilsæt lidt mere olie til panden.
- Tilsæt herefter hvidløg, chili og løg. Sauter det hele, indtil det er blevet blødt.
- Herefter tilsættes vand, bouillonterning og madlavningsfløde. Lad det hele simre.
- Når spaghetti er kogt færdigt, så drænes vandet fra (gem lidt i en kop). Tilsæt spaghetti til panden med saucen.
- Rør det hele godt rundt. Tilsæt evt. lidt af pastavandet, som du gemte i en kop, indtil du får ønsket konsistens.
- Smag det hele til med salt og peber.
- Skær andebryst i skiver.
- Anret det hele med spaghetti i bunden, andebryst på toppen og evt. lidt frisk parmesan og persille ovenpå. Og voila! Så er der serveret.
Opskrift på en cremet pastaret med andebryst, chili og flødesauce
En lækker og nem opskrift på en cremet pastaret med stegt andebryst, chili og hvidløg, som er vendt i en smagfuld flødesauce. Det her er så let en ret, som smager helt fantastisk! Især hvis man rammer andebrystet lige i rumpen og får det stegt perfekt rosa.
Pastaretter er nem hverdagsmad, som vi i hvert fald mindst laver 1-2 gange om ugen. Det er også billig mad, især hvis man ligesom os, er på su.
LÆS OGSÅ: Fyldt kylling med pasta i tomatflødesauce
Følg også med på de sociale medier
Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er ogsåpåInstagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.