Lækre hverdagsopskrifter

Pastaret med andebryst

Pastaret med andebryst
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

35 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en cremet pastaret med andebryst i en flødesauce med hvidløg og chili. En af de bedste pastaretter med and.

Ingrediensliste

  • 1 stk. løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 stk. frisk chili
  • 2 stk. andebryst
  • 1,5 dl. vand
  • 1 stk. hønsebouillonterning
  • 2,5 dl. madlavningsfløde
  • salt/peber
  • 200 g. spaghetti
  • 0,25 bundt frisk persille
  • 20 g. parmesan

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 190 grader varmluft. Tag andebryst ud og rids skindet og krydr dem med godt med salt på skindet. Sæt til side.
  2. Hak løg, hvidløg og chili fint (hvis du er meget sart med stærke sager, så fjern kernerne fra chilien eller brug evt. kun en halv)
  3. Sæt vand over til spaghetti. Bring det i kog med salt. Kog spaghetti efter pakkens anvisning, når vandet koger.
  4. En pande varmes op. Tilsæt olie eller andet fedtstof.
  5. Steg andebryst med skindsiden ned af indtil skindet er brunt og gyldent. Vend herefter over på den anden side og giv det 2-3 minutter.
  6. Tag andebryst af og placer i et ildfast fad. Bag andebryst i ovnen i 10 minutter i den forvarmede ovn. Når de 10 minutter er gået, så tager du anden ud og lader den hvile dækket til med staniol i 10 minutter.
  7. Tilsæt lidt mere olie til panden.
  8. Tilsæt herefter hvidløg, chili og løg. Sauter det hele, indtil det er blevet blødt.
  9. Herefter tilsættes vand, bouillonterning og madlavningsfløde. Lad det hele simre.
  10. Når spaghetti er kogt færdigt, så drænes vandet fra (gem lidt i en kop). Tilsæt spaghetti til panden med saucen.
  11. Rør det hele godt rundt. Tilsæt evt. lidt af pastavandet, som du gemte i en kop, indtil du får ønsket konsistens.
  12. Smag det hele til med salt og peber.
  13. Skær andebryst i skiver.
  14. Anret det hele med spaghetti i bunden, andebryst på toppen og evt. lidt frisk parmesan og persille ovenpå. Og voila! Så er der serveret.

Bedøm denne ret

Opskrift på en cremet pastaret med andebryst, chili og flødesauce

En lækker og nem opskrift på en cremet pastaret med stegt andebryst, chili og hvidløg, som er vendt i en smagfuld flødesauce. Det her er så let en ret, som smager helt fantastisk! Især hvis man rammer andebrystet lige i rumpen og får det stegt perfekt rosa.

Her har vi forsøgt os med en lidt anderledes pastaret, da vi har kombineret det med andebryst, som måske ikke er så traditionelt i pastaretter. Det er derfor lidt en vinter- eller julepastaret, da and jo oftest associeres med julen.

Ikke desto mindre, så får du altså her en virkelig lækker og nem pastaret med and, som uden tvivl vil tage kegler hos de fleste, som du serverer den for. Samtidig er den nem og hurtig at lave og kræver ikke mange ingredienser.

LÆS OGSÅ: Fyldt kylling med pasta i tomatflødesauce

Pastaret med andebryst

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag