Butterdej med oksekød og texmex Butterdej med oksekød og texmex Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 6 personer Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 35 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på butterdej med oksekød, texmex og majs. De lækreste butterdejspakker med hakket oksekød og krydderier. Ingrediensliste 400 g. hakket oksekød 1 brev tacokrydderi 150 g. revet cheddar 3 spsk. salsa 4 spsk. creme fraiche 140 g. majs på dåse 2 ruller butterdej 1 stk. æg 1 spsk. sesamfrø 1 tsk. tørret oregano Køb alle ingredienser på Nemlig Fremgangsmåde Varm en gryde op med smør eller olie. Tilsæt hakket oksekød til gryden og rør godt rundt. Lad kødet få farve over det hele. Tilsæt tacokrydderi og rør godt rundt. Kom herefter kødet over i en skål (dræn evt. fedt fra). Lad det køle en smule af. Bland hakket oksekød i en skål med revet cheddar, creme fraiche, salsa og drænede majs fra dåse. Rør det godt sammen. Rul butterdej ud. Del hver rulle butterdej i 4 og del herefter de 4 stykker i 2. Fordel fyldet på halvdelen af stykkerne. Kom så de andre stykker ovenpå og tryk dem sammen i siderne med en gaffel. Fordel på et stykke bagepapir. Varm ovnen op til 190 grader varmluft. Lad gerne en bageplade varme op i ovnen samtidig. Pensl dine butterdejspakker med sammenpisket æg. Drys med sesamfrø og tørret oregano. Når ovnen er varm, så tages bagepladen ud og bagepapiret med butterdejspakkerne trækkes over på bagepladen (varmen fra bagepladen hjælper butterdejen med ikke at blive blød i bunden). Bag dine butterdejspakker i 15-20 minutter til de er gyldne og sprøde. Tag dem herefter ud af ovnen. Lad dem køle lidt af inden servering. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på butterdej med oksekød og texmex Du er nødt til at prøve sådan en omgang butterdej med oksekød, texmex og majs. Vi er vilde med butterdejspakker og de her butterdejspakker med oksekød er hurtigt blevet en ny favorit. Det er nem aftensmad med hakket oksekød, som er hurtigt at bikse sammen. Server dem evt. med en nem pastasalat til, så har du altså en virkelig god aftensmadsmenu, som også er børnevenlig. Butterdejspakkerne er med hakket oksekød, som er blandet med revet cheddar, tacokrydderi, majs, creme fraiche og salsa. Det lyder måske som en mærkelig kombination, men det smager altså hammergodt. Samtidig får du også noget oksekødsfyld, som ikke er tørt. Og det er altså ret vigtigt, når man laver sådan nogle butterdejspakker. LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på hurtig aftensmad her Butterdejspakker med oksekød De her butterdejspakker med oksekød er hurtigt blevet en ny favorit. Min dreng på 2 år elsker dem og kan nemt spise ligeså meget som os voksne. De er derfor super børnevenlige og samtidig nemme at lave. Vi har kommet majs i, men du kan jo komme alverdens grønt i. Prøv også med revet gulerod eller squash, peberfrugt i små tern eller en omgang spinat, som er rørt i kødfyldet. Mulighederne er mange! Og vi har længe gerne ville udvikle en opskrift på butterdej med oksekød, da vi elsker butterdejspakker. Er du også vild med butterdej, så kan du finde alle vores opskrifter med butterdej her. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.
Hvis man bruger taco krydderi fra netto, så er en hel pose for meget. Tænker en halv er rigeligt. Svar
Hej, Ja inden de bages. Hvis de fryses efter, så mister de noget sprødhed. Så vil vi anbefale at varme dem op i en airfryer eller lignende, hvis du vil have dem sprøde igen 🙂 Kh Svar
Kan fyldet sættes på køl natten over også lave dem dagen efter? Vi er hamrende vilde med dem. Vi har lavet dem flere gange og vi ELSKER dem. Børnene er ikke så glade for den krydret smag selv om de ikke er stærke så de får med ost og skinke. Men vi voksne savler🤤🤤🤤 Svar
Hej Maria, Dejligt at høre! Ja du kan sagtens lave fyldet og sætte det på køl og så først samle dagen efter <3 Kh Svar