Æblesnaps

Opskrift på æblesnaps
Opskrift til flaske Opskrift til 1 flaske

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

2 uger

Samlet tid

2 uger og 5 minutter

Beskrivelse

Nem og hurtig opskrift på hjemmelavet æblesnaps med søde danske æbler og kanel. Server din snaps til fest, påske eller jul.

Ingrediensliste

  • 70 cl. vodka
  • 50 g. sukker
  • 3 stk. æble
  • 2 stk. kanelstang

Fremgangsmåde

  1. Fjern kernehus fra æbler og skær i både eller mindre stykker.
  2. Kom æblerne i en beholder sammen med kanelstænger, sukker og vodka. Skru låget på. Ryst det godt sammen.
  3. Lad det stå og trække i minimum 2-4 uger et køligt og mørkt sted.
  4. Si det igennem et fint klæde og hæld snapsen på flaske.
Bedøm denne ret

Opskrift på æblesnaps

Udnyt de søde, danske æbler og lav en omgang æblesnaps. Vi har lavet en hjemmelavet snaps, hvor vi har brugt danske æbler, kanelstænger og lidt sukker. Det hele rystes blot sammen i en flaske og så skal det blot stå og trække. Herefter sies det igennem et fint klæde og så har du altså en nem, hjemmelavet æblesnaps.

Du kan servere snapsen ved festlige lejligheder. Folk plejer altid at være friske på at smage noget nyt og vi er sikre på, at den her hjemmelavet snaps ikke er nogen undtagelse. Du kan dog også sagtens lave den med andre frugter end æble. Det kunne være en hjemmelavet blommesnaps eksempelvis.

LÆS OGSÅ: Æbletærte

Opskrift på æblesnaps

Hjemmelavet snaps med æble

Den her snaps er som sagt lavet med æble. Det er en super måde at udnytte de søde og lækre danske æbler, som er i sæson her i efteråret. Vi anbefaler, at du bruger røde æbler, da de ofte har en mere aromatisk smag end grønne æbler. Du kan dog også sagtens bruge grønne æbler.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar