Alfonso pastaret med kylling

Alfonso pastaret med kylling

Alfonso pastaret med kylling

Opskrift til personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

En god og nem opskrift på Alfonso pastaret med kylling og bacon, som er vendt i en cremet og smagfuld sauce. Aftensmad på under 30 minutter.

Ingrediensliste

  • 1 pakke bacon i skiver
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rød peberfrugt
  • 100 g. grønne bønner
  • 400 g. kyllingebryst
  • 1 tsk paprika
  • 1 stk. hønsebouillonterning
  • 1 dl. vand
  • 2,5 dl. madlavningsfløde
  • 1 spsk. tomatpure
  • 2 tsk. stærk chilisauce
  • 200 g. spaghetti
  • På toppen

  • 20 g. parmesanost

Fremgangsmåde

  1. Hak løg og hvidløg fint.
  2. Skær peberfrugt i strimler. Tag grønne bønner op fra frost og placer i en skål.
  3. Fjern eventuelle sener fra kyllingen og skær i tern eller strimler.
  4. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  5. Placer bacon på en bageplade beklædt med bagepapir, så stykkerne ligger med ca. 3cm. mellemrum.
  6. Bag bacon i ovnen i ca. 8-10 minutter eller indtil det er gyldent og sprødt. Tag det ud af ovnen og sæt til side.
  7. Kog vand til spaghetti og kog efter pakkens anvisning.
  8. En pande varmes op med lidt olie, margarine eller smør.
  9. Tilsæt løg og hvidløg og lad det svitse kort.
  10. Tilsæt herefter kylling. Vend det rundt, så det farve på alle siderne.
  11. Tilsæt herefter peberfrugt, paprika, tomatpure, stærk chilisauce, hønsebouillonterning, vand og fløde. Vend det hele godt rundt.
  12. Lad det hele koge op ved middel varme, indtil saucen begynder at tykne.
  13. Tilsæt til sidst dine frosne grønne bønner. De behøves ikke at tø op inden.
  14. Smag din sauce til med salt og peber.
  15. Når spaghetti er kogt, så hældes vandet fra (gem evt. lidt af vandet i en kop).
  16. Tilsæt spaghetti til panden. Rør det hele godt rundt. Hvis den virker lidt for tyk/tør saucen, så tilsæt noget af det pastavand du gemte.
  17. Server din pastaret med sprød bacon på toppen og revet parmesanost. Velbekomme.

Bedøm denne ret

Opskrift på Alfonso pastaret med kylling

En super nem og god opskrift på en pastaret, som vi har valgt at kalde Alfonso pastaret. Vi er begyndt at have så mange pastaretter, at det kan være svært at finde rundt i navnene, hvis de bare hedder “pastaret med kylling… bla bla”, så derfor er vi begyndt at navngive dem i stedet. Denne har altså fået navnet Alfonso og den er super god!

En cremet pastaret med kylling, bacon, peberfrugt og grønne bønner, som er vendt i en lækker sauce. Til sidst er den toppet med sprød bacon og parmesanost på toppen. I sandhed en lækker og nem pastaret, som kan laves på under 30 minutter.

LÆS OGSÅ: Pasta med laks og pesto

Alfonso pastaret med kylling

Pastaret med bønner og peberfrugt

For at tilføje lidt ekstra grønt til pastaretten, så har vi brugt peberfrugt og grønne bønner fra frost. Vi har næsten altid en pose grønne bønner på frost, da det er så nemt hurtigt at tilføje noget grønt til ens retter. Lige netop i denne ret spiller det bare med netop peberfrugt og bønner, men du kan også sagtens erstatte med sukkerærter, squash eller hvad du ellers lige har i grøntsagsskuffen.

Alfonso pastaret med kylling

Følg med på de sociale medier

Følger du med på vores Facebookside? Hop endelig ind og følg med i vores madunivers. Her vil du få daglig inspiration til søde sager, sundere alternativer, lækre og nemme aftensmadretter og meget mere.

Kommentarer

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag