Amerikanske pandekager Amerikanske pandekager Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 stk. Opskrift til 10 stk. Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 10 minutter Samlet tid 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Vores bedste opskrift på tykke, amerikanske pandekager. Det er de absolut lækreste brunchpandekager, som du kan servere med sirup til. Ingrediensliste 3 æg 20 g. smør 1,25 dl. mælk 135 g. hvedemel 1 tsk. bagepulver 1 knivspids salt 1 tsk. vaniljesukker 1 spsk. sukker Køb alle ingredienser på Nemlig Fremgangsmåde Smelt smør og lad det afkøle. I en skål blandes æggeblommer (ægget skal deles i blommer og hvider), hvedemel, sukker, bagepulver, salt, vaniljesukker, mælk og smeltet smør. Pisk det godt sammen, så du ikke har nogle klumper. I en anden skål piskes hvider helt stive. Vend hvider i dejen med en dejskraber. Det er meget vigtigt, at du ikke pisker. Varm en pande op med lidt smør eller olie. Fordel lidt pandekagedej på panden. Lad den stege 20-30 sekunder på den ene side. Vend den over og lad den stege 20-30 sekunder på den anden side. Sådan fortsætter du med alle pandekagerne. Server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på amerikanske pandekager Her får du vores absolut bedste opskrift på tykke, amerikanske pandekager. Fluffy pandekager, som du kan servere til morgenmad, brunch eller dessert med syltetøj, sukker, sirup, nutella eller bare præcis, som de er. Vi elsker pandekager og de amerikanske af slagsen er ingen undtagelse! I forhold til almindelige pandekager, så er de amerikanske mindre og tykkere. De skal ikke blot være tykke, men gerne være luftige og fluffy inden i. De er så lækre på en stor brunchbuffet, hvor man så selv kan vælge hvilken topping man vil have på. Hvis du mangler inspiration til en hjemmelavet brunchbuffet, så kan du gå på opdagelse i vores morgenmadskategori. Her har vi masser af opskrifter på lækkert bagværk, vafler, søde sager og meget mere. LÆS OGSÅ: Belgiske vafler Amerikanske pandekager med kærnemælk Den her opskrift bruger almindelig mælk, men du kan sagtens bytte den almindelige mælk ud med kærnemælk. Det giver også lækre og luftige pandekager, som får den helt perfekte tykkelse. I forhold til mælk, så kan du bruge alle slags mælk; minimælk, sødmælk, letmælk eller skummetmælk. Vi bruger oftest blot letmælk eller minimælk i vores pandekager. Små tykke pandekager Sådan nogle små tykke pandekager er som sagt super lækre på en brunchbuffet. De kan dog også sagtens spises som dessert. Vi kan anbefale at servere dem med en god vaniljeis til og evt. chokoladesauce. Det er bare en rigtig god, nem og børnevenlig dessert, som altid falder i god jord hos både voksne og børn. Kan man fryse pandekagerne ned? Ja, det kan du sagtens! Hvis du skal bruge dem til brunch til mange mennesker, så kan det være svært at lave dem helt friske på dagen. Lav derfor en stor portion i god tid inden og frys dem ned. På selve dagen tager du dem blot op af fryseren og lader dem tø op. Lun dem kort i ovnen, evt. med staniol over, så de ikke bliver “sprøde”, men derimod blot bliver lunet. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Hej Line, Ja, vi vil anbefale, at du fryser dem ned, når du har lavet dem. Så kan du nemt tage dem op og lune dem 🙂 Kh Svar
Hej. Kan man lave dejen aftenen inden, stille den på køl og så stege/lave pandekagerne morgenen efter? 🙂 Mvh Svar
Hej, Ja, men vi ville vente med at vende de piskede æggehvider i og bagepulver til lige inden de skal steges 🙂 Kh Svar