Avocadocreme

Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på hjemmelavet, cremet avocadocreme. Brug den som sund dressing i burgere, sandwich eller pitabrød. Den kan også bruges som dip til grøntsagsstænger eller chips.

Ingrediensliste

  • 3 stk. avocado
  • salt/peber
  • 1 tsk. citronsaft
  • 3 spsk. creme fraiche

Fremgangsmåde

  1. Halver avocado og fjern stenene. Skrab avocado ud i en skål.
  2. Blend avocadoerne med en stavblender, så det bliver en ensartet masse.
  3. Vend cremefraiche og citronsaft i, og smag til med salt og peber.
Bedøm denne ret

Opskrift på avocadocreme

Nem opskrift på en cremet avocadocreme. Den er så nem at lave og kan bruges til så mange ting. Vi bruger den ofte i burgere, eksempelvis denne crispy chicken burger. Ellers er den også god til rejer, laks, til nachos eller i pitabrød som en sund dressing.

Generelt bruger vi den altid som en form for sundere dressing. Hvis man tilsætter hakket hvidløg dertil, så har man en lækker hvidløgsdressing, som er helt fantastisk i pitabrød sammen med falafler. Du kan også bruge den som en sund dip til grøntsagsstænger, brødstænger eller chips. Det er en sund dip som nemt kan piftes op med hvidløg eller andre krydderier.

Avocadocreme

For at lave en god avocadocreme, så er det dog vigtigt at dine avocadoer er modne. De må derfor ikke være hårde. Hvis de er det, så skal de ligge lidt længere inden de er modne. Cremen bliver mere cremet, desto mere moden avocadoen er. 

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar