Baconruller Baconruller Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 stk. Opskrift til 12 stk. Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 25 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på baconruller, som er frikadellefars, som er svøbt med bacon. Kan kan også kalde dem for frikadeller med bacon. Ingrediensliste 300 g. bacon i skiver 400 g. hakket svinekød salt/peber 1 stk. løg 1 stk. æg 0,75 dl. mælk 3 spsk. hvedemel Fremgangsmåde Halver baconskiverne. Hak løg fint. Bland løg, svinekød, æg, mælk, mel, salt og peber sammen til en fast fars. Læg to halve baconskiver ved siden af hinanden. Kom 1,5 spsk. fars i midten og rul bacon rundt om. Opvarm en pande med fedtstof. Steg baconrullerne på alle sider i 10-12 minutter indtil de er helt tilberedte. De kan også bages i ovn eller i airfryer ved 190 grader varmluft i ca. 15-20 minutter. Læg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.com Lås skærm Opskrift på baconruller Har du prøvet baconruller? Frikadellefars som er formet til små pølser og svøbt i bacon. Sprøde ruller med masser af smag, som smager skønt til aftensmad. Server dem evt. til bagte kartofler med soltørrede tomater og fetaost med en persilledressing. Det er blot hakket svinekød eller hakket kalvekød, som røres med æg, finthakket løg, mælk og hvedemel. Så formes de som små pølser og der kommes bacon rundt om. De kan steges på pande eller bages i ovn eller airfryer. Hvis du er kørt lidt træt i de traditionelle frikadeller, så kan vi anbefale dem her. Det bliver også nærmest sådan nogle små farsbrød. Vores børn er vilde med dem. Man kan også lave et fad med kartofler, hvor rullerne lægges ovenpå og det hele bages i ovnen. Det er nem hverdagsmad for både store og små. LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter med hakket svinekød her Frikadeller med bacon Man kan også kalde dem for en slags frikadeller med bacon. Aflange frikadeller med bacon, da de jo laves på en frikadellefars. Man kan også tilføje friske krydderurter, hvidløg eller revet gulerod til selve farsen. Prøv også at lave en mere krydret version, hvor der tilføjes lidt chili eller cayenne samt andre krydderier til farsen. Det giver en god smag, som sammen med den sprøde bacon bare smager så godt. De ville også være gode til en omgang kartoffelsalat. Især når sommeren kommer over os. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.