Persilledressing

Opskrift på persilledressing
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på hjemmelavet persilledressing lavet på creme fraiche og frisk persille. Den er perfekt at servere som tilbehør.

Ingrediensliste

  • 4 dl. creme fraiche
  • 1 bundt persille
  • salt/peber
  • 1 fed hvidløg

Fremgangsmåde

  1. Hak persille og hvidløg fint.
  2. Bland det med creme fraiche, salt, peber, persille og hvidløg.
Bedøm denne ret

Opskrift på persilledressing

En simpel og lækker persilledressing, som du kan bruge som tilbehør til salater, aftensmad, salatbowls og meget mere. Vi elsker en hjemmelavet dressing. Det er nemt og hurtigt at lave og så smager det helt fantastisk. De fleste af vores dressinger laver vi på en base af creme fraiche. Det er så nemt og kræver virkelig få ingredienser. Når man bruger friske krydderurter, så gør det virkelig en kæmpe forskel og man behøves derfor slet ikke at bruge mange ingredienser.

Vi serverede denne persilledressing til en omgang lækker grillmad. Her stod den på en masse forskellige grillede grøntsager og en hel grillet kylling. Her var den her dressing altså lige prikken over i’et og lige en tand bedre end dem man køber færdiglavet.

LÆS OGSÅ: Tzatziki

Opskrift på persilledressing

Dressing med persille

En af vores yndlings dressinger er lavet med frisk persille. Den friske persille giver masser af smag og giver dig virkelig en smagfuld dressing. Du kan dog også sagtens bruge andre krydderurter som purløg eller dild. Eller du kan lave en blanding af flere slags krydderurter.

Hvilken creme fraiche anbefaler I?
Du kan bruge lige præcis den creme fraiche du har lyst til. Hvis du gerne vil have en lidt mere fedtfattig dressing, så brug gerne en creme fraiche med lav fedtprocent eller den fra Cheasy.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar