Bagel med laks og avocado

Bagel med laks og avocado
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Den bedste bagel med laks, avocado, flødeost og syltede rødløg. Bagels med laks er så godt som frokost, i madpakken eller til aftensmad.

Ingrediensliste

 • 4 stk. bagel
 • 8 spsk. naturel flødeost
 • 40 g. blandet salat
 • 200 g. røget laks
 • 2 stk. avocado
 • 40 g. syltede rødløg

Fremgangsmåde

 1. Lun eller rist bagels. Hvis du vil lave hjemmelavede bagels, så har vi en god opskrift her.
 2. Skær bagels over og smør underbolle og underbolle med flødeost.
 3. Fordel salat på bundene. Kom røget laks på.
 4. Halver avocadoer og fjern stenen. Skrab avocado ud og skær i skiver. Fordel 1/2 avocado på hver.
 5. Top med syltede rødløg, lidt ekstra salat og overbollen.
 6. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på bagel med laks og avocado

Den lækreste bagel med laks, avocado, flødeost og syltede rødløg. Den her kombination går man ikke galt i byen med, for hold op den er god! Og så er den så god som frokost, i madpakken eller som en nem omgang aftensmad. Vi elsker bagels og har stort set altid hjemmebagte bagels i fryseren, så vi nemt kan tage op til en bagel-sandwich. Det er nemlig ikke særlig svært at bage sine egne bagels. Men hvis man ikke har mod på det, så kan man i de fleste supermarkeder også købe bagels nu fra frost og de plejer også at være ganske fine.

Men nu skal det i denne opskrift ikke handle om at bage bagels. Det skal i stedet handle om de forskellige smagskombinationer, som man kan lave i det fantastiske bagværk. Her har vi lavet en laksebagel, som er smurt med flødeost. Herefter er den fyldt med salat, røget laks, avocado i skiver, og syltede rødløg. Simpelt, men hammerlækkert!

LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på sandwich og bagels her

Bagel med laks og avocado

Bagels med laks

Bagels med laks må være en af vores yndlingskombinationer og også en af de lækreste måder at spise røget laks på. Det der er med bagels kontra en almindelig sandwich er, at brødet i en bagel er anderledes. Det har sådan lidt en sej krumme, hvilket passer formidabelt til en laksesandwich. Udover det, så har vi jo smurt den med flødeost, men her kan man selvfølgelig også erstatte med mayonnaise, hvis man er mere til det. Vi har brugt en neutral flødeost, men brug også gerne en med smag. Det kunne være en med dild eller krydderurter i. Det ville også være lækkert. Vi har desuden brugt koldrøget laks, men er du mere til varmrøget, så kan det også sagtens bruges.

Bagel med laks og avocado

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.

Skriv en kommentar