Kærnemælkshorn med remonce og chokolade Kærnemælkshorn med remonce og chokolade Opskrift til 204060 stk. Opskrift til 20 stk. Forberedelsestid 1 time og 30 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 2 timer Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på de lækreste kærnemælkshorn med remonce og mørk chokolade. De er så gode og så bliver de ikke tørre. Ingrediensliste Dej 100 g. smør 2,5 dl. kærnemælk 50 g. gær 2 spsk. sukker 1 tsk. salt 1 stk. æg 600 g. hvedemel Fyld 90 g. smør 90 g. sukker 90 g. marcipan 100 g. mørk chokolade Til pensling 1 stk. æg 40 g. mandelflager 40 g. perlesukker Fremgangsmåde Smelt smør. Tilsæt kærnemælk. Lad det køle af, så det er lillefingervarmt. Hæld væsken over i din røreskål. Rør gær ud. Tilsæt sukker, salt, æg og hvedemel lidt efter lidt. Det er ikke sikkert, at du skal bruge alt melet. Vi bruger ca. 550 g. hvedemel, men vi rører også dejen på maskine. Sæt dejen til hævning i en stor skål, hvor der er plads til at den kan hæve til dobbelt størrelse. Dæk skålen til med et viskestykke og lad den hæve 1 time. Imens dejen hæver, så laves remonce. Rør blødt smør, sukker og marcipan sammen, indtil du har en ensartet masse. Hvis marcipanen er hård, så kan du rive den på et rivejern inden. Stil remonce til side. Når dejen er hævet, så tages den ud af skålen og ud på et bord drysset med mel. Del dejen i to. Rul hver dej ud til en stor cirkel. Del hver cirkel som en pizza, så du i alt får 10 stykker af hver. Put 2 tsk. remonce i den brede ende af hvert stykke. Rul hornene stramt sammen (stop evt. enderne ind under, imens der rulles. Se billeder længere nede). Placer hornene på en bageplade beklædt med bagepapir. Vi havde 10 på hver plade. Dæk dem til med et viskestykke og lad dem efterhæve 30 minutter. Tænd ovnen på 190 grader varmluft. Når ovnen er varm, så pensles hornene forsigtigt med et sammenpisket æg. Drys med nøddeflager og perlesukker. Bages i ca. 10-12 minutter alt afhængig af hvor kraftig din ovn er. Hold øje med dem efter 8 minutter. Lad dem køle af på en bagerist. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på kærnemælkshorn med remonce og chokolade Kærnemælkshorn med remonce og chokolade er de lækreste horn. De er tilpas bløde og har den rette mængde af remonce og mørk chokolade. De er perfekte til eftermiddagskaffen eller til aftenskaffen, da de er så lækre til en kop kaffe eller varm kakao. De er også super nemme at lave, da de blot er lavet på en simpel gærdej, som så bliver fyldt med remonce og chokolade. Du kan også tilføje lidt nougat, syltetøj eller æbletern til dem, hvis du gerne vil gøre dem ekstra lækre. LÆS OGSÅ: Kringle Horn med remonce og chokolade Disse horn er lavet med remonce og chokolade, men du kan faktisk lave dem i så mange forskellige varianter. Vi har lavet remoncen på smør, sukker og marcipan. Du kan også lave remonce blot på sukker og smør. Vi har desuden også tilsat chokolade til hornene, hvilket vi bestemt ikke synes gør dem dårligere. Du kan også tilføje en skive nougat, lidt syltetøj eller helt udelade det og så blot nøjes med remonce. Kan jeg fryse dem? Ja, du kan sagtens fryse disse kærnemælkshorn. De kan fryses både ubagte og bagte. Hvis de skal fryses ubagte, så fryses de ned efter de er formet. Inden bagning tages de op 3 timer før og så pensles de med æg og drysses med sukker og nødder. Du kan også fryse dem efter bagning. Lad dem køle af og pak dem herefter i fryseposer og læg dem på frost. Pas på ikke at lægge dem for tætte i poserne, så de bliver mast. Følg også med på de sociale medier Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.