Blinis med rejer og krydderurtecreme Blinis med rejer og krydderurtecreme Opskrift til 122436 stk. Opskrift til 12 stk. Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 5 minutter Samlet tid 15 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på de lækreste blinis med rejer, Cavi-art og krydderurtecreme. De er perfekte som forret, appetizer eller som en del af et større tapasbord. Ingrediensliste Blinis 10 g. smør 1 stk. æg 60 g. hvedemel 4 spsk. mælk 1 knivspids salt 0,5 tsk. bagepulver Pynt 100 g. naturel flødeost 0,25 bundt purløg 0,25 bundt frisk dild 100 g. rejer 10 g. caviart KØB PÅ NEMLIG Fremgangsmåde Smelt smør og lad det køle af. Bland mel, bagepulver og salt. Pisk æg, afkølet smør og mælk i. Dejen skal være ret tyk. Varm en pande op med enten smør ellerolie. Brug en spiseske til at lave små blinis på panden. Steg dem i ca. 2 minutter på hver side ved middel varme, til de er gyldne. Lad dem afkøle. Hak dild og purløg fint. Rør flødeost sammen med krydderurterne og smag til med salt og peber. Fyld cremen i en plastikpose og klip et lille hul i enden. Sprøjt krydderurtecremen ud på din blinis. Top med drænede rejer, cavi-art og frisk dild. Server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm REKLAME: Opskriften er lavet i samarbejde med Cavi-art Opskrift på blinis med rejer og krydderurtecreme De lækreste blinis med rejer, hjemmelavet krydderurtecreme og Cavi-art. De er perfekte som en lille appetizer eller en forret. De består af en blinis, som er en form for lille pandekager. Herefter er de toppet med krydderurtecreme, som er lavet på flødeost og friske krydderurter. Til slut er de toppet med rejer, Cavi-art og frisk dild. Cavi-art er et plantebaseret alternativ til stenbiderrogn, torskerogn og andre rogntyper. Deres produkter er lavet på tang og er derfor 100% plantebaseret. Vi synes de er så fine at pynte med og så smager de også rigtig godt! Vi brugte dem også på denne spinatroulade med tun – fik du set den? Ellers finder du den lige her. Den er altså også super lækker! LÆS OGSÅ: Blinis med røget laks Blinis med rejer Vi elsker at lave blinis med fisk. Det er sådan en skøn lille appetizer, som også kan laves som en del af et større tapasbord. De her blinis er med rejer, men du kan også sagtens skifte rejerne ud med tigerrejer eller krebsehaler. Det ville også være super lækkert med røget eller varmrøget laks på. Du kan også lave en kombination af både laks og rejer. Forret med rejer Måske du mangler lidt inspiration til en ny slags forret med rejer og gerne vil servere noget anderledes end rejecocktail. Så er denne forret altså lige noget for dig! Vi ville servere 2-3 stk. som en forret pr. person og evt. servere noget citron og måske en lille skaldyrsdressing ved siden af. Følg også med på de sociale medier Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.
Hej, Det blev forhandlet ved Netto på et tidspunkt, men du kan bruge stenbiderrogn eller andet kaviar 🙂 Kh Svar
Hej. Kan man ikke lave dem nogle timer inden servering? Eller bliver de så trælse og bløde eller andet? Mvh. Lars Svar
Hej Lars, Du kan godt forberede de enkelte ting noget timer inden, men vent med at anrette til inden servering 🙂 Kh Svar