Blinis med røget laks og peberrod Blinis med røget laks og peberrod Opskrift til 153045 stk. Opskrift til 15 stk. Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse En nem opskrift på hjemmelavede blinis lavet uden boghvedemel. De er toppet med røget laks og en god peberrodscreme, som er en smagfuld og lækker kombination. Server dem til forret, som en appetizer eller som en lille tapas. Ingrediensliste Blinis 100 g. hvedemel 1 tsk. bagepulver 1 tsk. salt 2 stk. æg 0,5 dl. mælk 20 g. smør Fyld 300 g. røget laks 100 g. peberrodssalat 0,5 bundt frisk dild Fremgangsmåde Bland mel, bagepulver og salt. Pisk æg og mælk i. Dejen skal være tyktflydende. Smelt lidt smør på en pande. Kom små dejklatter på panden med en teske. Form dem straks til små runde blinis. Steg dem i ca. 2 minutter på hver side ved middel varme, til de er gyldne. Lad dem afkøle og læg derefter laks på efterfulgt af en lille klat peberod. Pynt med dild, spirer eller andet. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på blinis med røget laks og peberrod En lækker og nem opskrift på små blinis med røget laks og peberrodscreme. Vi ved godt, at i en rigtig blinis, der skal der bruges boghvedemel. Men vi kan bedst lide at lave dem uden boghvedemel, så det har vi valgt at gøre. De her blinis er så fine, både som en lille appetizer, som en del af en forret eller blot til tapasbordet. Generelt er blinis bare rigtig gode til de her ting og man behøves jo ikke putte laks på, man kan også sagtens bruge rejer, stenbiderrogn eller hvad der ellers falder én ind. Blinis med fyld er bare så godt og nemt at lave. LÆS OGSÅ: Blinis med chilicreme og sprød serrano Tapas med røget laks Man kan lave så mange lækre og nemme tapasanretninger med røget laks. Denne udgave med blinis er én af vores favoritter. Du kan sagtens lave blinis klar på forhånd og pynte dem. Så skal de blot på køl indtil servering. Vi elsker også at pynte dem af med blandt andet lidt friske spirer. Det giver sådan et fint look til dem og så pynter det virkelig på et tapasbord. Kan jeg bruge andet laks? Ja, du kan også sagtens bruge varmrøget laks. Det ville også smage super lækkert. Smuldr den varmrøgede laks en smule inden du fordeler den på blinis. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Hejsa. Ville gerne lave denne som en del af nogle tapas i weekenden, men forstår ikke helt fyldet med peberrod. I teksten står det som peberrodscreme – og det er også en creme, der er på billederne. Men opskriften nævner bare “peberrod”. Burde der ikke være en opskrift til en form for creme – eller overser jeg noget? På forhånd tak 🙂 Svar
Hej Anette, Jo, det er fordi det er peberrodssalat som bruges og ikke høvlet peberrod. Peberrodssalat er det du kan købe fra K-salat og andre mærker i sådan nogle bøtter. Kh Svar