Blommesalat

Blommesalat
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

20 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på blommesalat. En smagfuld salat med blommer, ristede hasselnødder, blåbær og fetaost. En rigtig efterårssalat!

Ingrediensliste

 • 50 g. hasselnødder
 • 100 g. fetaost
 • 75 g. frisk spinat
 • 300 g. blomme
 • 100 g. blåbær

Fremgangsmåde

 1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.
 2. Kom hasselnødder på en bageplade med bagepapir og rist dem i 5 minutter i den varme ovn.
 3. Skyl spinat og læg det i et serveringsfad.
 4. Skær blommer i både og læg dem på spinaten.
 5. Knus feta over. Drys med blåbær.
 6. Når hasselnødderne er færdige hakkes de groft og drysses over salaten.
Bedøm denne ret

Opskrift på blommesalat

En lækker og nem opskrift på blommesalat. En smagfuld salat med blommer, blåbær, ristede hasselnødder og fetaost. Det er sådan en rigtig efterårssalat, som du kan servere som tilbehør til et lækkert stykke kød og en omgang bagte kartofler. Det er i hvert fald sådan vi ville servere den.

De søde blommer går perfekt i spænd med de ristede nødder og den saltede fetaost. Hvis du ikke er så meget til fetaost, så kan det dog sagtens udelades. Et tip er også blot at servere den ved siden af, så kan folk selv tage det på, hvis de har lyst.

LÆS OGSÅ: Blomme- og æblemarmelade

Blommesalat

Salat med blommer

Det er én af de bedste salater med blommer, som du kan lave. Vi elsker at udnytte de søde blommer, som kommer i sæson i sensommeren og efteråret. Mange tænker måske ikke, at man kan bruge dem i salater, men det smager faktisk så lækkert! Generelt bruger vi ofte en kombination af grøntsager og frugter i vores salater. Frugter er nemlig med til at give noget sødme og giver et lækkert sammenspil til smagene.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar