Bønnefritter

Bønnefritter
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

25 minutter

Samlet tid

35 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på sprøde bønnefritter lavet i ovn. De består af 2 ingredienser og kan laves på 30 minutter. Et sundt alternativ til fritter!

Ingrediensliste

  • 500 g. frosne grønne bønner
  • 2 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • salt

Fremgangsmåde

  1. Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.
  2. Kom de frosne bønner på en bageplade beklædt med bagepapir.
  3. Kom olie på og drys med salt.
  4. Bag i ovnen i ca. 25-30 minutter.
Bedøm denne ret

Opskrift på bønnefritter

Bønnefritter er et sundere alternativ til almindelig pommes frites. De er super nemme at lave og så består de primært kun af 2 ingredienser, nemlig bønner og lidt olie. Derudover kan du sagtens krydre dem præcis, som du bedst kan lide det. Nogen kan bedst lide bare at bruge salt og andre kan godt lide at pifte dem op med lidt hvidløgspulver, timian og paprika.

Vi laver ofte bønnefritter, hvis vi gerne vil have et mere kalorielet alternativ til aftensmaden. Det er samtidig også en super måde til at få sneget lidt ekstra grønt ind i kosten. Vi synes i hvert fald, at det er ét af de bedste alternativer til kartofler eller pommes frites, som man kan få.

LÆS OGSÅ: Squash fritter

Bønnefritter

Sunde pommes frites

Som sagt, så spiser vi dem gerne som et sundere alternativ til pomfritter. Hermed ikke sagt, at de smager som ægte fritter, fordi så kan vi lige så godt være ærlige og sige, at det gør de ikke. Men det er et rigtig godt alternativ og så kan man faktisk få dem ganske sprøde! Vi tilbereder dem i ovn, men du kan også sagtens bruge en airfryer, hvis du har det.

Bønnefritter

Skal jeg bruge frosne eller friske bønner?
Vi bruger altid blot frosne bønner til bønnefritterne. Vi synes, at det giver et super lækkert resultat og så er det samtidig super billigt. Du kan dog også sagtens bruge friske bønner, hvis du er mere til det.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar