Bradepande fajitas

Bradepande fajitas
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

Nem og hurtig opskrift på bradepande fajitas. Server med tortillapandekager, guacamole og creme fraiche. Nem aftensmad på 30 minutter.

Ingrediensliste

 • 600 g. kyllingebryst
 • 1 stk. rød peberfrugt
 • 1 stk. gul peberfrugt
 • 1 stk. grøn peberfrugt
 • 1 stk. rødløg
 • 0,5 dl. olivenolie
 • 1 brev fajita spice mix
 • Andet

 • 1 stk. lime
 • 2 stk. avocado
 • 1 fed hvidløg
 • salt/peber
 • 100 g. creme fraiche
 • 12 små tortillapandekager

Fremgangsmåde

 1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
 2. Skær peberfrugterne ud i strimler.
 3. Kom dem over i en dyb bradepande med bagepapir.
 4. Skær rødløg i både. Kom også dem over i bradepanden.
 5. Rens kylling og skær i strimler. Kom også det over i bradepanden.
 6. Vend peberfrugt, løg og kylling sammen med olie og fajita spice (Sådan et brev med færdigblandet krydderi. Du kan finde det ved de mexicanske produkter i alle supermarkeder. Kan også erstattes af taco spice).
 7. Sæt bradepanden ind i ovnen. Det skal have ca. 20 minutter.
 8. Imens det er i ovnen, så gør du tilbehøret klar.
 9. Skær lime ud i både.
 10. Halver avocado. Fjern stenen og skrab avocadoen ud i en skål.
 11. Pres eller hak hvidløg fint. Mos avocado med hvidløg (du kan også blende det sammen med en stavblender).
 12. Smag til med salt, peber og lidt limesaft. Sæt til side.
 13. Hæld creme fraiche op i en skål.
 14. 5 minutter inden kyllingen og grøntsagerne er færdige i ovnen, så gør du pandekagerne klar. Du kan pakke dem ind i stanniol og give dem et par minutter i ovnen. Ellers kan du også varme dem på en pande ved højeste varme. Giv dem 20 sekunder på hver side.
 15. Server det hele sammen med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på Bradepande fajitas

De her bradepande fajitas bliver din nye go-to på en travl hverdagsaften! Det smager så lækkert og så er det samtidig så nemt at lave. Peberfrugt, rødløg og kylling skæres ud i strimler, hvorefter det hele blandes med olie og fajita spice mix. Så spredes det ud på en bradepande, hvorefter det bages i ovnen. Imens det er i ovnen, så gøres guacamole klar og pandekagerne lunes. Fra start til slut, så kan den her omgang laves på 30 minutter og så får du et sundt, mættende og smagfuldt måltid. Det er i hvert fald hurtigt blevet en favorit hos os.

Har du mere tid, som kan du også lave en traditionel omgang fajitas. Det har vi opskriften på lige her. Det er sådan en omgang med hjemmelavede pandekager osv., hvilket også bare er mega lækkert. Så har man tiden, så vil vi helt klart anbefale dig at prøve det.

LÆS OGSÅ: Klik her og find en masse one pot retter

Bradepande fajitas

Alt-på-en-bradepande aftensmad

Vi har valgt at kalde det her for bradepande fajitas. Generelt er vi ret glade for de her alt-på-en-bradepande aftensmad, hvor hele måltidet eller en stor del af det kommes på en bradepande og så i ovnen. Så passer det sig selv og man kan få ordnet nogle ting, få ryddet op osv. Du finder også et helt kapitel med den slags type opskrifter i vores kogebog “Kun aftensmad”. Bogen indeholder 100 opskrifter på nem og lækker aftensmad, hvor alle kan være med. Desuden får du også masser af opskrifter i bogen, som du ikke finder her på vores hjemmeside. Du kan læse mere om den lige her.

Bradepande fajitas

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar