Bruschetta med serranoskinke og mozzarella
Forberedelsestid
10 minutterTilberedelsestid
10 minutterSamlet tid
20 minutterBeskrivelse
En skøn og nem opskrift på bruschetta med serranoskinke og mozzarella. Små brød,som er gode til forret, appetizer eller tapas.
Ingrediensliste
- 1 ciabatta
- 3 spsk. olie
- 1 fed hvidløg
- 4 skiver serranoskinke
- 1 pakke frisk mozzarella
- 40 g. semitørrede tomater
- frisk basilikum
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Gør en bageplade klar med bagepapir.
- Skær dit brød ud i 8 skiver på ca. 1,5 cm. tykkelse.
- Hak hvidløg fint og bland det sammen med olien. Du kan bruge olivenolie, rapsolie eller solsikkeolie.
- Smør brødene med olien.
- Skær skiver af mozzarellaosten. Fordel ovenpå brødene.
- Bag brødene i ovnen i ca. 3-4 minutter. Lige så osten smelter.
- Tag bagepladen ud af ovnen. Fordel 1/2 skive serranoskinke ovenpå hvert brød.
- Læg et par semi-tørrede tomater (du kan også bruge soltørrede) oven på. Og top evt. med lidt frisk basilikum.
- Server med det samme.
Bruschetta med serranoskinke og mozzarella
Bruschetta med serranoskinke og mozzarella er en af vores favoritter, når vi skal servere små brød til forret eller tapas. De er så nemme at lave og så smager de forrygende. Det er lækre, små brød med fyld.
LÆS OGSÅ: Bruschetta med tomat og rødløg
Tapas retter – ideer og opskrifter
Tapas må være et af de hyggeligste måltider. En masse små retter og så bruger man flere timer ved bordet. Vi elsker at samle vores bedste veninder til en omgang tapas. Men vi ved også hvor svært det kan være at finde på nye spændende ting at servere. Så her har vi lige lavet en liste over nogle af vores yndlings tapas retter og opskrifter.
- Sliders med crispy chicken
- Bagte tomater med hvidløgscrunch
- Brød med feta, honning og rosmarin
- Blinis med hønsesalat
Du kan også tjekke alle vores opskrifter til tapas lige her. Så kan du selv gå på opdagelse.
Følg også med på de sociale medier
Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op.