Bulgursalat med pesto og burrata Bulgursalat med pesto og burrata Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 10 minutterTilberedningstid 15 minutterSamlet tid 25 minutter Del Pin Print BeskrivelseEn lækker salat med bulgursalat med pesto og burrata samt sprød serrano. En let måltidssalat med grøn pesto, som også er god som tilbehør.IngredienslisteGrøn pesto 0,5 bundt frisk persille 0,5 bundt frisk basilikum 1 fed hvidløg 30 g. cashewnødder 25 g. parmesan 1 tsk. citronsaft 2 dl. raps- eller solsikkeolie salt/peber 160 g. bulgur 25 g. rucola 70 g. cherrytomater 70 g. serranoskinke 20 g. pinjekerner 150 g. burrataLæg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.comFremgangsmådeGrøn pestoRist cashewnødder let gyldne på en tør pande.Imens skylles krydderurter og kommes i en blender eller minihakker sammen med hvidløg, parmesan, citronsaft, olie, salt, peber og de ristede cashewnødder. Blend godt igennem og juster konsistens med olie.Kog bulgur som anvist på pakken. Lad det herefter køle af.På en tør pande ristes pinjekerne let gyldne. Læg herefter til side.På den samme pande, kommes der lidt olie på og herefter steges skinke sprødt. Læg herefter til side på fedtsugende papir.Skyl rucola grundigt og tør med viskestykke.Skyl og halver cherrytomater.Når bulguren er kogt og kølet lidt ned, blandes det med den grønne pesto og rucola. Smag til med salt og peber.Anret nu bulgur i bunden af tallerken, herefter kommes cherrytomater, stykker af burrata, serranoskinke, lidt ekstra pesto og til sidst pinjekerner og basilikum.Lås skærmOpskrift på bulgursalat med pesto og burrataEn lækker bulgursalat med pesto og burrata samt sprød skinke, som du bare må prøve! Den her ret er hurtigt blevet en favorit. Den kan spises som et måltid eller serveres som tilbehør. Det er en virkelig god og mættende bulgursalat, som samtidig er nem at lave. Kogt bulgur bliver vendt med en hjemmelavet grøn pesto og så kommes der rucola, cherrytomater, pinjekerner og burrata på. I stedet for bulgur kan man også bruge havreris, perlespelt eller lignende. Det er bare altid godt at have noget med fylde i, når man laver sådan nogle måltidssalater.Vi har selv lavet den grønne pesto, men for at gøre det ekstra nemt kan man også bare købe en færdiglavet. Og er man ikke til grøn pesto, så kan man også bruge rød pesto eller en peberfrugtspesto. Det har vi også gjort og det smager altså også rigtig godt.LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på måltidssalater her Bulgur med grøn pestoBulgur med grøn pesto er generelt bare et kæmpe hack. Det kan bruges som tilbehør til gryderetter eller som fyld i salater. Bulguren giver godt med fylde og tekstur til en salat. Så har du svært ved at blive mæt af salat, så er det altså en god idé at tilføje bulgur dertil. Bulguren kan koges på dagen eller man kan bruge en rest fra dagen før.Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.