Butterdejssnack med pesto

Butterdejssnack med pesto
Opskrift til stk. Opskrift til 15 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Opskrift på en hurtig butterdejssnack med pesto og ost. En lækker butterdej snack, som kan serveres til tapas eller som en snack.

Ingrediensliste

 • 1 pk. butterdej
 • 40 g. grøn pesto
 • 100 g. cheddar
 • 1 stk. æg
 • 1 spsk. sesamfrø
 • 1 tsk. tørret basilikum

Fremgangsmåde

 1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.
 2. Smør pesto på halvdelen af butterdejen. Riv cheddar og drys det over.
 3. Fold den anden halvdel dej over og skær skiver med et pizzahjul.
 4. Sno nu hver strimmel og læg dem på et stykke bagepapir.
 5. Pensl med sammenpisket æg og drys med sesam og tørret basilikum.
 6. Bages i ca. 10-12 minutter.
Bedøm denne ret

Opskrift på butterdejssnack med pesto

En hurtig og lækker butterdejssnack med pesto og ost. Den her butterdej snack er så nem at lave og består af kun få ingredienser. Et lækkert indslag til din næste tapas eller blot som en lille appetizer eller snack. Nu nærmer foråret sig og så får vi altid lyst til tapas og hvad vi kalder ‘nipse-mad’. Her vil de her butterdejsstænger passe perfekt ind. Brug blot din yndlingspesto og en god ost, så er du allerede godt på vej.

Det er blot en færdiglavet butterdej, som rulles ud. Så smøres den med pesto og der kommes ost på. Den foldes sammen og skæres ud med et pizzahjul (kæmpe hack, da det gør det så nemt!) og så snoes enderne. De pensles med sammenpisket æg og drysses med sesamfrø og tørret oregano. SÅ gode og SÅ nemme at lave.

LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter og ideer til tapas

Butterdejssnack med pesto

Butterdej snack

Hvis du lige står og mangler en lille snack til weekendens gæstemiddag, så kan vi anbefale sådan en butterdej snack. Som sagt, så kan man bruge præcis den pesto, som man har lyst til og sin yndlingsost. Vi har her brugt en grøn pesto, men vi har også før lavet dem med rød pesto eller peberfrugtspesto. Det kan i den grad også anbefales. Skal det være endnu mere lækkert, så serverer man også en dip til. Det kunne være en krydderurtedip.

Vi anretter gerne sådan en portion her på et fad og serverer med grøntsagsstænger og evt. saltmandler eller nogle ristede nødder. Det er sådan en fin lille anretning, som man kan gå og nipse af. Det plejer i hvert fald altid at falde i god jord hos stort set alle. Det er altså bare hygge.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar