Cæsarsalat med crispy chicken

Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

35 minutter

Beskrivelse

En anden og virkelig god variant af den klassiske cæsarsalat med crispy chicken, hjemmelavede croutoner og parmesan.

Ingrediensliste

  • Cæsar dressing

  • 50 g. mayonnaise
  • 0,5 fed hvidløg
  • 0,5 tsk. dijonsennep
  • 1,5 spsk. citronsaft
  • 80 g. creme fraiche
  • salt/peber
  • Andet

  • 2 stk. hjertesalat
  • 20 g. parmesan
  • 50 g. brødcroutoner
  • Crispy chicken

  • 300 g. kyllingebryst
  • 30 g. pankorasp
  • 1 stk. æg
  • salt
  • 1,5 dl. raps- eller solsikkeolie

Fremgangsmåde

  1. Start med at røre dressingen sammen.
  2. Pisk mayonnaise, salt, peber, citronsaft, knust (eller finthakket) hvidløg, dijonsennep og creme fraiche.
  3. Del kyllingebryst, så det bliver halvt så tykt. Vend det i sammenpisket æg og derefter i en blanding af pankorasp og salt.
  4. Opvarm en pande med rigeligt raps- eller solsikkeolie til medium varme.
  5. Steg det panerede kylling,  indtil det er gyldent og færdigstegt.
  6. Riv hjertesalat i små stykker eller hak det groft.
  7. Vend dressingen i salaten.
  8. Anret på tallerkener med det nystegte kylling, parmesan og brødcroutoner.
  9. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på Cæsarsalat med crispy chicken

Her får du opskriften på en sprød Cæsarsalat med crispy chicken, sprøde brødcroutoner, hjemmelavet dressing og masser af parmesanost. Cæsarsalat er en rigtig klassiker ifølge os, da vi ser den på stort set alle menukort. Sprødt hjertesalat vendt i en frisk dressing toppet med en masse croutoner, sprødt kylling og parmesanost. Dét er altså bare en fantastisk kombination.

Den her salat er bare altid en god idé. Den kan nydes til aftensmad eller frokost og kan spises både i hverdagene eller i weekenden. En cæsarsalat er jo ret simpel, da den ikke indeholder andre grøntsager end hjertesalaten. Du kan dog sagtens tilføje andet grønt til den. Det kunne være agurk, tomat, ærter, bønner eller hvad du ellers lige tænker kunne være lækkert.

Cæsarsalat med crispy chicken

Salat med sprød kylling

Det er uden tvivl én af de absolut bedste salater med sprød kylling. Sådan en omgang crispy chicken skal man simpelthen ikke undervurdere. Det er én af vores absolut yndlings måder at tilberede kylling på, da du får saftigt og sprødt kylling. Det er ligeledes en super måde at gøre kyllingen lidt mere spændende på, hvis du er kørt træt i traditionel kylling.

Når du laver en salat som denne, så vær opmærksom på, at den bør spises med det samme. Salaten kan blive blød og slatten, hvis den får lov at stå. Ligeledes kan croutonerne blive bløde. Er du mere til den traditionelle variant med stegt kyllingebryst, så finder du den opskrift lige her.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar