Champagne cocktail

Champagne cocktail
Opskrift til person Opskrift til 1 person

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en lækker champagne cocktail, som kan nydes året rundt. En forfriskende drink, som alle plejer at kunne lide.

Ingrediensliste

 • Sukkersirup

 • 1 dl. sukker
 • 1 dl. vand
 • Drink

 • 2 dl. champagne
 • 2 cl. gin
 • 3 stk. isterninger
 • 0,5 stk. økologisk citron

Fremgangsmåde

 1. Start med at lave sukkersirup. Kom sukker og vand i en lille gryde.
 2. Sæt gryden på blusset og tænd for medium varme. Lad det småkoge indtil sukkeret er opløst. Tag gryden af varmen og hæld siruppen over i en skål eller på en lille flaske.
 3. Bland champagne, gin og sukkersirup i en cocktailshaker.
 4. Hæld på glas og top med isterninger. Pynt med tyndskåret citronskal og evt. frisk lime.
Bedøm denne ret

Opskrift på champagne cocktail

Lav en simpel og lækker champagne cocktail med denne opskrift. Den består af champagne, gin, sukkersirup og frisk citron. Det er en frisk drink, som vores gæster altid nyder, når vi serverer den.

Det er heller ikke så ofte, at vi laver cocktails med champagne. Det er en oplagt mulighed til nytår, hvor man alligevel skal nyde champagne. Men ellers så kan sådan en champagnedrink jo nydes året rundt. Du kan også pynte den med andet end citron og mynte. Det kan man altid variere alt efter årstid og hvad der er i sæson.

LÆS OGSÅ: Passion mojito

Champagne cocktail

Drink med champagne

Du kan servere den her lækre drink med champagne, hvis du skal have gæster og du gerne vil byde på noget anderledes. Vi oplever i hvert fald, at venner og familie ofte sætter større pris på en hjemmelavet drink fremfor øl, cider eller vin. Vi tror, at folk generelt synes det er lidt mere spændende med en drink.

Til drinken bruger vi også en sukkersirup. Det laves nemt ved at man koger sukker og vand op til sukkeret er opløst. Sådan en sukkersirup er så god i drinks i forhold til almindelig sukker. Især hvis man ikke ryster det sammen i en shaker, da man ikke skal tænke på at få opløst sukkeret ordentligt. Det tager selvfølgelig lidt tid at koge det, men man kan sagtens lave en stor portion. Det kan nemlig holde sig længe i en lille flaske, hvis man ikke får brugt det hele på én gang.

KLIK HER: Se alle vores cocktailopskrifter

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

  1. Hej Mette,

   Nej, det giver bare ikke mening at lave en mindre portion. Smag til, så den passer til hvor sød du vil have den 🙂

   Kh

Skriv en kommentar