Cheesecake uden husblas Cheesecake uden husblas Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 8 personer Forberedelsestid 15 minutterTilberedningstid 5 timerSamlet tid 5 timer og 15 minutter Del Pin Print BeskrivelseOpskrift på den bedste cheesecake uden husblas. Den nemmeste ostekage lavet helt uden husblas med kiksebund og cremet vaniljefyld. Pynt med bær på toppen.IngredienslisteKiksebund 180 g. digestivekiks 90 g. smørFyld 75 g. flormelis 2 tsk. vaniljesukker 200 g. naturel flødeost 3,5 dl. piskeflødeLæg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.comFremgangsmådeStart med at knuse dine digestive kiks. Tip: put dine kiks i en plastikpose og slå med noget hårdt: kødhammer, kagerulle etc.Smelt smør. Bland dine smuldrede kiks med den smeltede smør.Gør din springform klar. Find en springform (vi brugte en i størrelsen Ø20 cm). For den med bagepapir i bunden.Hæld din blanding med kiks og smør ned i springformen og pres det godt ned og ud i siderne. Sæt på køl, imens du laver ostefyldet.Put alle ingredienserne til fyldet i en skål og pisk med en elpisker, indtil hele massen bliver til ensartet fast creme.Fordel cremen oven på bunden. Smør den godt ud i siderne. Bank let hele formen ned mod bordet (på den måde får du fyldet godt fordelt).Sæt kagen på køl i minimum 5 timer, men meget gerne længere tid.Inden servering løsnes kagen med en varm kniv (skyl den i varmt vand og tør den af) rundt langs hele kanten.Fjern forsigtigt kanten af springformen. Glat evt. siderne ud med en varm kniv.Pynt evt. med friske bær eller server den, som den er.Lås skærmOpskrift på cheesecake uden husblasDen nemmeste og bedste cheesecake uden husblas er hvad du får opskriften på her. Vi har så mange opskrifter på ostekage, men de er alle sammen med husblas, så nu var det på tide med en opskrift uden. Vi har derfor valgt en super simpel udgave, nemlig en helt original med kiksebund og vaniljefyld. Så kan man selv vælge om man vil pynte med friske bær på toppen eller evt. chokoladesauce eller hindbærcoulis.LÆS OGSÅ: Cheesecake med hindbær Cheesecake no bakeUdover at være uden husblas, så er den her cheesecake også no bake. Det vil sige, at den ikke skal bages. I stedet skal den blot på køl i køleskabet i minimum 5 timer, men meget gerne natten over, så den kan få lov til at sætte sig helt. Du får en skøn og lækker cheesecake med cremet fyld med smag af vanilje og en snert af syrlighed fra flødeosten. Men bare rolig, flødeosten er slet ikke gennemtrængende!Hjemmelavet ostekage uden husblasOm du kalder det ostekage eller cheesecake er et fedt. Det er i hvert fald en skøn kage, som vi ofte laver til dessert eller som en del af et større kagebord. Dét der er så genialt ved en ostekage er, at den helst skal laves dagen før. Og så skal den jo egentlig blot stå på køl indtil servering. Det bliver derfor ikke nemmere, hvis du eksempelvis skal have gæster og tiden er knap.Verdens nemmeste cheesecake no bakeDet her må være verdens nemmeste cheesecake, som er no bake. Først laves bunden af digestivekiks og smør. Herefter piskes alle ingredienserne sammen til fyldet, som så fordeles på bunden. Så skal kagen blot på køl og voila, så har du lavet den lækreste og nemmeste cheesecake.Følg også med på de sociale medier Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.
Jeg har tidligere lavet cheesecake med husblas, men tænker da det er lettere uden. Hvad er egentlig forskellen/fordelen/ulempen ved det ene frem for det andet? 🍰Svar
Hej Trine,Den er ikke ligeså holdbar uden husblas, så vil man gerne pynte med gele og masser af pynt ovenpå, så vil vi anbefale med husblas 🙂KhSvar
Tak for den dejlige opskrift! Kagen blev helt fantastisk. Jeg lagde friske jordbærskiver på toppen i mønster, det så flot ud. Alle var vilde med denne nemme og skønne cheesecake som jeg helt sikkert vil lave mange gange fremover.Svar
Hej, tak for jeres lækre opskrifter. Jeg har en 24 Ø, hvor meget skal jeg sætte opskriften op? vh. SaraSvar
Den her er et hit! Har lavet den med både jeres rabarbergele ovenpå og hindbærgele😊 vil gerne prøve med citron; ville der skulle revet skal i også?Svar
Hej, kan man putte hvid chokolade i (selvfølgelig smeltet), eller vil det kræve at det skal husblas i?Svar
Hej Conny,Vi har ikke selv forsøgt, men det tænker jeg godt, at du kan. Bare sørg for at den har sat sig ordentligt inden 🙂KhSvar
Hej.Vil man kunne bruge hytteost i stedet for flødeost, og madlavningsfløde i stedet for piskefløde? For at gøre retten lidt sundere 🙂Svar
Hej Mai,Det kan du desværre ikke. Madlavningsfløde kan ikke piskes til flødeskum. Kan dog godt være, at du kan erstatte med hytteost, men vi ved slet ikke hvordan det vil blive. Måske du skal blende klumperne ud så 🙂KHSvar
Super lækker cheesecake. Jeg tænker på om jeg kan tilføje lidt bailyes. Det kunne smage godt. Vil servere i portionsglas.Svar
Hej. Skal der bruges rigtig smør eller kan flydende margarine bruges? På forhånd tak. Venlig hilsen LeneSvar