Tilmeld nyhedsbrev

Chili cheese tops

Chili cheese tops

Chili cheese tops

Opskrift til 15 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på hjemmelavede Chili Cheese tops, ligesom dem man kan købe på McD. Lækker smeltet ost blandet med jalapeños og så en sprød skal af en god panering. De er nemme at lave og består kun af få ingredienser.

Ingrediensliste

Ostefyld

  • 170 g. revet cheddarost
  • 3 spsk. jalapenos

Panering

  • 1 æg
  • 30 g. hvedemel
  • 45 g. rasp
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. chili
  • Salt/peber

Fremgangsmåde

1. Bland cheddarost med jalapeños. Pres sammen til små kugler og placer evt. på et stykke bagepapir.
2. Pisk æg og hæld hvedemel op i en skål og rasp blandet med salt, peber, paprika og evt. chilipulver i en anden.
3. Vend først en kugle i hvedemel, derefter i æg og til sidst i raspblandingen.
4. Varm 1/2 liter rapsolie op i en lille gryde. Test om olien er varm nok ved at stikke en tandstik eller et grillspyd ned i den varme olie. Hvis olien syder rundt om tandstikken, så er olien varm nok.
5. Steg et par stykker af gangen i den varme olie.
6. Tag dem op, når de er gyldenbrune og læg dem på et stykke køkkenrulle, så overskydende fedt bliver suget væk.
7. Nyd med det samme eller frys dem ned og tag op efter behov.

Bedøm denne ret

Opskrift på de lækre og nemme chili cheese tops fra McDonalds, som er sindsygt populære. Smeltet ost med et sprød ydre, ja behøver vi at sige mere! De er så gode og vi plejer altid at få en pose hver gang vi er inde omkring McDonald’s.

Men de er faktisk slet ikke så svære at lave selv. De består af få ingredienser og det mest komplicerede af det hele, er faktisk at få stegt dem i den varme olie. Man kan desuden også sagtens fryse dem ned og så varme dem op i ovn igen, når man vil bruge dem.

 

Skriv en kommentar