Chokoladesauce

Chokoladesauce
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på chokoladesauce lavet på kun 2 ingredienser. Lav hurtigt og nemt din egen chokoladesovs, som du kan bruge til is osv.

Ingrediensliste

  • 100 g. mørk chokolade
  • 1,5 dl. piskefløde

Fremgangsmåde

  1. Hak chokolade fint.
  2. Kom fløde i en gryde. Varm fløden op til lige under kogepunktet (når der begynder at blive dannet bobler langs kanten af gryden). Pas på, at den ikke brænder på i bunden.
  3. Tag gryden af. Tilsæt hakket chokolade. Rør det hele godt sammen til du har en ensartet og lækker chokoladesauce.
  4. Lad chokoladesaucen køle en smule af inden servering, så den ikke er alt for varm.
  5. Server den til pandekager, is, desserter og meget mere.
Bedøm denne ret

Opskrift på chokoladesauce

Lav nemt og hurtigt en hjemmelavet chokoladesauce på kun 2 ingredienser. Det er slet ikke svært at lave chokoladesovs. Det eneste du skal bruge er en god chokolade og piskefløde. Saucen kan bruges til is, desserter, kager og meget mere. Uhm, der er intet som en lun chokoladesauce udover profiteroles, som er de her lækre vandbakkelser med is og et generøst lag chokoladesauce over. Det er bare så undervurderet og smagfuld en dessert.

Ellers kan den her sauce af chokolade også bruges til is, isbar, til pandekager, vafler og mange andre desserter. Brug din yndlingschokolade, så får du altså en virkelig god og smagfuld sauce.

LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores opskrifter på søde sager

Chokoladesauce

Chokoladesovs opskrift

Man skal ikke undervurdere sådan en chokoladesovs. Og når den nu kun kræver 2 ingredienser at lave, så er den samtidig rigtig nem at lave. Når vi laver en omgang pandekager, så laver vi det ofte som sådan et tag-selv bord. Så kan man selv samle en pandekage med vaniljeis, chokoladesauce, jordbær og hvad man ellers kan komme til sådan en pandekagebuffet.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar