Citrussalat med myntesukker

citrussalat med myntesukker
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en frisk og lækker citrussalat med myntesukker. Appelsin, grapefrugt og lime, som er toppet med myntesukker.

Ingrediensliste

 • Citrussalat

 • 4 stk. appelsin
 • 1 stk. grapefrugt
 • 2 stk. lime
 • Myntesukker

 • 3 spsk. sukker
 • 1 håndfuld frisk mynte

Fremgangsmåde

 1. Kom frisk mynte og sukker op i en minihakker (du kan også hakke mynte rigtig fint med en kniv og herefter blande det godt med sukker).
 2. Kør det i minihakkeren til mynten er blendet sammen med sukkeret.
 3. Skræl citrusfrugterne. Vi halverer først frugterne og bruger så en kniv til at skære skrællen af, så man også får det hvide af.
 4. Skær dem i tynde skiver.
 5. Placer dem i lag på en tallerken eller et fad.
 6. Drys med myntesukker.
 7. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på citrussalat med myntesukker

En frisk og lækker citrussalat med hjemmelavet myntesukker. Den smukkeste salat, som er perfekt til morgenmad eller brunch. Hvis du gerne vil pifte brunchbordet op, så kan vi i den grad anbefale at lave den her salat. Den er super nem at lave, da citrusfrugterne blot skal skrælles og skæres i tynde skiver. Så placeres de i lag på et fad eller tallerken og der drysses med myntesukker. Myntesukker består blot af sukker og frisk mynte, som blendes sammen. Det smager så godt!

Det kan altså bare noget, når der kommer sådan noget frisk myntesukker på citrusfrugter. Mange putter jo allerede myntesukker på grapefrugt, men det smager skønt på alle citrusfrugter. Den der kombination af det sure og det søde er så god.

LÆS OGSÅ: Få flere brunch-ideer her

citrussalat med myntesukker

Brunchsalat opskrift

Det er som sagt en virkelig god brunchsalat. Den smager godt året rundt, men lige nu, hvor der ikke er så mange frugter og bær i sæson, så er det helt ideelt at lave sådan en salat her til brunch i stedet. Det er også nu, at citrusfrugterne smager bedst! Så udnyt de smagfulde frugter og lav sådan en god salat her. Det er samtidig også en billig salat ift. hvis man skulle købe en masse meloner og bær.

Her har vi brugt appelsin, grapefrugt og lime. Den kan selvfølgelig også laves kun med appelsiner eller kun med grapefrugt. Vi synes blot, at det giver sådan et flot farvespil at bruge flere forskellige slags.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar