Couscoussalat med feta

Couscoussalat med feta
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Den bedste couscoussalat med feta, cherrytomater og frisk persille. En lækker omgang couscous med fetaost, som kan serveres som tilbehør.

Ingrediensliste

  • 3 dl. vand
  • 1 stk. hønsebouillonterning
  • 3 dl. couscous
  • 3 spsk. olivenolie
  • 1 stk. citron
  • salt/peber
  • 1 stk. rødløg
  • 250 g. cherrytomater
  • 1 bundt frisk persille
  • 150 g. fetaost

Fremgangsmåde

  1. Kog vand op i en gryde med bouillonterning.
  2. Når vandet koger, så hældes couscous i (den vægt, som er angivet er i tør vægt).
  3. Tag gryden af blusset, sæt låg på og lad det trække 5-10 minutter.
  4. Herefter så skulle dine couscous gerne have suget alt vandet og så kan du skille dem en smule af med en gaffel.
  5. Vend couscous med olivenolie og smag til med frisk citronsaft, salt og peber.
  6. Skær rødløg i fine tern. Halver cherrytomater og hak persille fint.
  7. Vend det sammen med couscous. Smuldr feta og vend halvdelen i.
  8. Anret på et fad eller i en skål. Top med det sidste feta på toppen.
  9. Server med det samme eller sæt på køl indtil servering.
Bedøm denne ret

Opskrift på couscoussalat med feta

Her får du en af vores bedste opskrifter på couscoussalat med feta, tomat og frisk persille. En smagfuld salat, som er sund, mætter godt og som samtidig er nem at lave. Vi er blevet kæmpe fans af couscous! Det er så nemt at tilberede og så kan det bruges i salater eller som tilbehør i stedet for pasta eller ris. Man koger blot vand op med lidt bouillon, hælder couscous i og sætter låg på. Så skal det bare stå og trække i 5 minutter og voila, så har man couscous. Det bliver nærmest ikke nemmere og det er så idiotsikkert som noget kan blive! Lige noget for os.

Den her couscoussalat med feta er lavet med couscous, en god og cremet fetaost, små cherrytomater i forskellige farver, frisk persille, rødløg og frisk citron. En simpel, men smagfuld salat, som heller ikke kræver mange ingredienser. Server den til grillmaden eller brug den til frokost eller andet tilbehør. Vi kan godt lide at servere et stykke krydret kød til og en hjemmelavet creme fraiche dressing. Det er en stensikker menu, som plejer at gå rent hjem hos de fleste.

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på couscoussalater her

Couscoussalat med feta

Couscous med feta

Kombinationen af couscous med feta er simpelthen også helt fantastisk. Couscous er små korn, som er lavet af durumhvede. Det har en meget neutral og mild smag, hvis man ikke tilbereder det sammen med noget. Vi kan godt lidt at komme en bouillonterning i kogevandet for at give det smag. Så kræver det nemlig heller ikke så meget at gøre couscoussalaten lækker efterfølgende.

Couscoussalat med feta

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.

Skriv en kommentar