Couscoussalat med pesto

Couscoussalat med pesto
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

20 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på en smagfuld og sund couscoussalat med pesto, ærter, spinat og syltede rødløg. En skøn sommer-couscoussalat, som mætter godt.

Ingrediensliste

 • 90 g. couscous
 • 65 g. grøn pesto
 • 2 spsk. raps- eller solsikkeolie
 • 50 g. frisk spinat
 • 150 g. frosne ærter
 • 60 g. syltede rødløg
 • salt/peber

Fremgangsmåde

 1. Den vægt der er angivet for couscous er i tør vægt.
 2. Mål couscous op og put det i en skål.
 3. Kog 1,25 dl. vand og hæld det over dine couscous. Sæt et låg på eller noget andet der kan dække skålen, imens det trækker.
 4. Efter 5-10 minutter, så skulle dine couscous gerne have suget alt vandet og så kan du skille dem en smule af med en gaffel.
 5. Vend couscous med pesto og olie. Smag til med salt og peber.
 6. Hak spinat groft.
 7. Tø ærter op i en si. Hæld lunkent vand over dem.
 8. Bland ærter, spinat og couscous.
 9. Anret på en tallerken eller i et fad.
 10. Top med syltede rødløg.
 11. Server med det samme eller sæt på køl indtil servering.
Bedøm denne ret

Opskrift på couscoussalat med pesto

Her får du en super nem og lækker opskrift på couscoussalat med pesto, ærter og syltede rødløg. En virkelig god salat med couscous, som mætter godt. Couscous er super sundt og en god ting at tilføje til salater, hvis du gerne vil have, at de skal mætte lidt mere.

I denne variant har vi blandet couscous med pesto og herefter blandet det med spinat, ærter og syltede rødløg. En simpel salat, som får masser af smag fra pesto og de syltede rødløg.

LÆS OGSÅ: Rissalat med ærter

Couscoussalat med pesto

Salat med couscous og ærter

Som sagt, så er salater med couscous sunde og mættende. Udover couscous, så er der også spinat, ærter og rødløg i. Det kan du dog sagtens erstatte, hvis det er. Ærter kan erstattes med edamamebønner, almindelige grønne bønner, asparges eller squash. Du kan også bruge rød pesto i stedet. Og i stedet for spinat, så kan du bruge salatmix, rucola, iceberg eller hvad du ellers har. Det er en super måde til at få brugt eventuelle rester på, i stedet for at smide dem ud.

Couscoussalat med pesto

Retter med couscous

Man kan lave så mange forskellige ting med couscous. Du kan bruge det i salat, som vi har gjort her eller du kan spise det som tilbehør til en gryderet. Du kan spise salaten som en måltidssalat – altså uden noget tilbehør til. Men du kan også servere kylling, tun, laks eller oksekød til din salat med couscous. Mulighederne er mange!

Følg med på de sociale medier og tilmeld dig Mit Mummum
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar