Cremet pasta med bøf og tomat

Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

45 minutter

Beskrivelse

Cremet pasta vend i en lækker tomat-fløde sauce med bøf, hvidløg og persille. En super nem ret at lave og resterne kan med fordel bruges til madpakker dagen efter.

Ingrediensliste

  • 250 g. pasta
  • 250 g. oksekød i tern
  • 1 stk. løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. chiliflager
  • 1 stk. oksebouillonterning
  • salt/peber
  • 40 g. tomatpure
  • 200 g. hakkede tomater på dåse
  • 1 dl. vand
  • 2,5 dl. piskefløde
  • 30 g. parmesan
  • 0,5 bundt frisk persille
  • Køb alle ingredienser på Nemlig

Fremgangsmåde

  1. Kog pasta efter anvisningen på pakken.
  2. Hak løg og hvidløg fint.
  3. Steg kød ved høj varme på en pande med fedtstof.
  4. Når kødet er stegt tages det fra på en tallerken.
  5. Tilsæt nu løg og hvidløg til panden og lad det svitse.
  6. Tilsæt nu bouillonterning, tomatpure, hakkede tomater på dåse, krydderier og vand. Rør godt rundt.
  7. Giv det et lille opkog.
  8. Tilsæt dernæst fløde.
  9. Tilsæt kødet og de stegte løg til saucen.
  10. Giv det igen et opkog og smag til med salt og peber.
  11. Når pastaen er kogt drænes det og tilsættes på panden. Rør godt rundt.
  12. Tilsæt revet parmesan og server med hakket persille på toppen.
Bedøm denne ret

Mummum anbefaler: Vores favoritter

Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 3 favoritter, når vi laver denne ret:

Fiskars pande

Køb her

Fiskars gryde

Køb her

Fiskars kokkekniv

Køb her

Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget.

Opskrift på cremet pasta med bøf og tomat

Her får du en lækker og hurtig opskrift på en cremet pasta med bøf og tomat. Pastaretter er altid en sikker vinder herhjemme og vi gætter på, at det også lyder sådan i andre hjem. De er smagfulde, nemme at lave og så mætter de. Vi laver dog ofte med kylling, så vi har nu prøvet at lave denne med bøf – og det er bestemt ikke sidste gang! Det giver en fantastisk smag til retten.

Det er en super nem hverdagsret, som kan bikses sammen på under 30 minutter. Samtidig egner den sig altså også rigtig godt til en lækker weekendmenu sammen med et glas hvidvin og måske en lækker dessert efter.

LÆS OGSÅ: One pot pasta med serranoskinke

Pasta i tomatflødesauce

Vi elsker de pastaretter, som bliver vendt i en tomatflødesauce. Det giver en helt fantastisk smag til retten, som faktisk passer godt til det meste. Derfor kan du også sagtens bytte oksekødstern ud med kylling eksempelvis.

cremet pasta

Hvilken slags pasta skal jeg bruge?
Du kan bruge lige det pasta du ønsker. Vi brugte pasta shells denne gang. Men du kan også bruge skruer, penne, en fuldkornsvariant eller anden pasta.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

  1. Hejsa.
    Dette er virkelig en lækker opskrift på pasta! Jeg har allerede lavet den flere gange herhjemme nu, og hver gang falder den i god smag. Det er en super lækker cremet sovs, og sammen med oksekødet og pasta giver det et virkelig lækkert sammenspil.
    – Anna.

  2. Hej,
    Hvis man ikke har kød i tern, kan man så erstatte det med hakkekød? 🙂
    Ser frem til at prøve retten, lyder meget lækkert.

  3. Hej,
    Skal lave retten i dag for første gang, hvor meget vand skal der i sammen med bouillonterningen?

    Hilsen Sabine

  4. Hej
    Hvad kan foreslås som erstatning for fløde?
    Har et barn der ikke er så begejstret for fløde i maden.
    Tak for spændende retter

    1. Hej Susi,

      Lige i netop disse retter er det ret svært at erstatte fløden med noget andet. Så skal det være creme fraiche eller kokosmælk, men det giver dog ikke samme resultat 🙂

      Kh

  5. Vi har lige fået den i dag – dog med nær så meget fløde, da jeg i farten havde set forkert i opskriften. Og så med hakket oksekød, da det lige var dét, vi havde. Den blev stadig virkelig god. Det er bestemt ikke sidste gang, vi laver den!
    Hvor længe vil du tro, den kan holde sig i køleskabet – og har du erfaring med at fryse den ned? 🙂

    1. Hej Jeanett,
      I og med at der er pasta i, så holder den sig kun god til dagen efter. Vi vil ikke anbefale at fryse den, hvis pastaen er vendt deri. Du kan sagtens fryse saucen for sig 🙂
      Kh

  6. Jeg skal afprøve opskriften for første gang idag, hvor længe skal oksekødsternene steges inden næste trin i opskriften.
    Tak for alle jeres velsmagende opskrifter.

    1. Hej Nino,

      Det kan være det kød, som du har valgt. Du kan også købe en bøf, som skæres ud i tern 🙂

      Kh

  7. Det er en lækker ret. Men kødet er meget afgørende for, hvor godt/mørt, det bliver. Det oksekød i tern, man kan købe i supermarkederne er som udgangspunkt beregnet til simreretter. Så vil helt klart anbefale at bruge oksekød, som man ville have stegt som en bøf – så skal det nok blive mørt☺️

Skriv en kommentar