Croissant med hønsesalat Croissant med hønsesalat Opskrift til 5101520253035404550 stk. Opskrift til 15 stk. Forberedelsestid 30 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 1 time Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på croissant fyldt med hjemmelavet hønsesalat. En helt fantastisk tapasidé eller forret med kylling. Ingrediensliste Hønsesalat 450 g. kyllingebryst 1 stk. hønsebouillonterning 270 g. asparges på dåse 250 g. champignon 100 g. mayonnaise 100 g. creme fraiche 0,5 tsk. dijonsennep 0,5 tsk. citronsaft salt/peber Andet 15 stk. croissant 200 g. bacon i tern 0,25 bundt frisk persille Fremgangsmåde Rens kyllingebryst og kog dem i 20-25 minutter i en gryde med vand og hønsebouillonterning. I mellemtiden drænes asparges på dåse. Rens champignon og skær dem i små fine tern. Opvarm en pande og steg bacontern sprødt. Læg dem til side i. en skål og bevar baconfedtet på panden. Steg nu de fine champignontern på panden. Når de er stegt drænes de. Bland mayonnaise, creme fraiche citronsaft og dijonsennep sammen til en dressing. Kom de drænede asparges og champignon i. Vend rundt og smag til med salt/peber. Dæk skålen til og stil det på køl. Når kyllingen er kogt skæres den i små tern eller trevles med en gaffel. Lad kødet køle helt af og bland det herefter i skålen med dressing, asparges og champignon. Lad hønsesalaten stå og trække lidt smag i køleskabet. Lun croissanter i ovnen efter pakkens anvisning. Inden servering skæres der en dyb revne i hver croissant, hvorefter hønsesalaten kommes i. Top med sprøde bacontern og frisk persille og server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på croissant med hønsesalat Server en croissant med hønsesalat til forret eller som en del af et større tapasbord. De her små croissanter er en af vores go-to opskrifter, når der skal laves forret uden fisk. Man kan nemlig lave en super lækker og nem forret med kylling. Især når de lige bliver toppet med bacon og frisk persille. Du kan også sagtens toppe med en soltørret tomat, et stykke ananas eller en anden krydderurter. Selve croissanterne køber vi færdiglavede. De kan købes både, hvor de er bagte og så skal de blot lunes, men de kan også købes frosne. Du køber bare lige præcis det, som du kan få fat i. Og hvis du er mega sej, så kan du jo også give dig i kast med at bage dem selv. Det har vi faktisk en opskrift på lige her. LÆS OGSÅ: Laksesalat med rygeost Croissanter med kyllingesalat Man kan jo fylde croissanter med lidt af hvert. Vi elsker en hjemmelavet kyllingesalat og det plejer også at være noget fyld, som falder i god jord hos de fleste. Ellers kan vi også anbefale at lave en rejesalat, skaldyrssalat eller måske en laksemousse. Man kan jo i nogle supermarkeder få sådan en stor croissant fyldt med enten hønsesalat eller rejesalat. Så i stedet for at lave en stor croissant, så lavede vi dem i små croissanter. Så passer de nemlig perfekt til tapasbordet eller som en lille forret. Vi kan i hvert fald varmt anbefale dem her, hvis du har en i selskabet, som ikke kan lide fisk. Kan jeg lave dem på forhånd? I princippet ja, men vi anbefaler kun at du laver dem et par timer før, hvis det er. Ellers kan du jo gøre hønsesalaten klar i god tid og så blot lige lune croissanter og fylde fyldet i lige inden servering. Så er der ikke mange ben i det. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Hvor køber du mini crossinter henne? Jeg kan kun finde store ubagte på frost og store bakeoff i Aldi 🙁 Mvh Birte Svar
Hej Birte, Vi har nogle gange fundet dem i Netto eller så kan man lave de små croissanter på dåse fra Danerolles 🙂 Kh Svar