Croissanter med hønsesalat i airfryer Croissanter med hønsesalat i airfryer Opskrift til 6121824303642485460 stk. Opskrift til 6 stk. Forberedelsestid 30 minutter Tilberedelsestid 10 minutter Samlet tid 40 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på små croissanter med hønsesalat lavet i airfryer. Nem og lækker ide til en lille tapas med croissanter, hvor vi har brugt den friske croissantdej fra Danerolles. Ingrediensliste Hønsesalat 100 g. bacon i tern 250 g. kyllingebryst 0,5 stk. hønsebouillonterning 50 g. mayonnaise 50 g. creme fraiche 1 tsk. dijonsennep salt/peber 125 g. champignon 150 g. asparges på dåse Andet 1 dåse Danerolles Croissants 1 stk. æg 0,25 bundt frisk persille Fremgangsmåde Hønsesalat Varm en tør pande op og tilsæt bacon i tern. Lad det stege under omrøring til det er gyldent og sprødt. Gør en tallerken klar med et stykke køkkenrulle på. Kom bacon over på og lad det dryppe af og køle af. Gem panden med baconfedt på. Rens kyllingebryst. Kom det op i en gryde og hæld vand over, så det dækker. Kom hønsebouillonterning i. Bring det i kog. Lad det herefter simre ved middel varme i ca. 20-25 minutter eller til det er tilberedt indeni. Hæld vandet fra og lad kyllingen køle af. Brug herefter to gafler til at rive kyllingen fra hinanden. Rens champignon og skær i mindre stykker. Varm panden med baconfedt op (tilsæt evt. lidt ekstra olie eller smør). Kom champignon på og lad dem sautere til de er bløde og har fået farve. Tag dem herefter fra og lad dem køle af. Rør dressingen sammen af mayonnaise, creme fraiche, dijonsennep og salt/peber. Dræn asparges godt (angivet vægt er i drænet vægt). Vend kylling, bacontern (gem lidt til pynt), asparges og champignon i dressingen. Smag evt. til med mere salt/peber. Anretning Åbn dåsen og tag den friske croissantdej ud. Skær efter de afmærkede linjer. Rul hver croissant sammen. Placer i en airfryer på et stykke bagepapir. Pensl med sammenpisket æg. Bag dem i ca. 8-10 minutter ved 180 grader. Tag dem ud og lad dem køle af. Brug en kniv eller en saks til at skære/klippe dem op i midten. Fyld med hønsesalat. Top med noget af det bacon, som du gemte og finthakket persille. Anret på et fad og server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Reklame: Opskriften er lavet i samarbejde med Danerolles Opskrift på croissanter med hønsesalat i airfryer Påsken er lige om hjørnet og du er nødt til at prøve de her lækre croissanter med hønsesalat i airfryer! Vi har lavet påskelækkerier i form af små croissanter fyldt med hjemmelavet hønsesalat, bacon og persille og croissanter bagt med små chokoladepåskeæg drysset med flormelis. Så hvis du lige skal pifte påskebordet op, så kan vi klart anbefale dig at lave det her! Vi har til begge dele brugt den friske croissantdej fra Danerolles, som er fast inventar i køleskabet. Vi har altid en dåse frisk croissantdej og pizzadej på køl fra Danerolles. Så kan man nemlig hurtigt bikse lækkerier sammen. De små croissanter med hønsesalat er så gode til påskefrokosten, men også til tapas, frokost eller som en forret. Hønsesalaten er med kyllingebryst, champignon, asparges og sprød bacon, og den spiller så godt sammen med de sprøde croissanter. Man kan også fylde dem med rejesalat eller skinkesalat. Det er bare sådan et lækkert indslag til påskebordet. Især hvis man gerne vil lave noget, som er lidt anderledes end hvad man plejer. LÆS OGSÅ: Madpakkeboller med bacon Croissanter i airfryer Vi har i år fået os en airfryer og den er vi så begejstrede for! Med en airfryer bliver det kun endnu nemmere at lave de her lækre croissanter. De skal bare have 8-10 minutter og så får de sådan en flot afbagning, fordi en airfryer bager så jævnt. Desuden slipper man for at varme hele ovnen op for at lave dem her. Det er genialt, tidsbesparende og så sparer man også penge i strøm. Den friske croissante fra Danerolles er også bare genial. Især hvis man så også har en airfryer! Så er croissanter på nul komma fem. De er gode med hønsesalat i som her, men de er også gode på brunchbordet, som en snack eller dessert. De smager altså også godt, hvis man lige ruller dem med en klat nutella i midten. Croissantdejen kan købes i stort set alle supermarkeder efterhånden. Du finder dem i hvert fald i Netto, Coop365, Meny, Spar, Føtex og Kvickly. Croissanter med chokoladepåskeæg Opskrift 6 stk. 1 dåse frisk croissantdej 1 stk. æg 6 chokoladepåskeæg Flormelis Åbn dåsen og tag den friske croissantdej ud. Skær efter de afmærkede linjer. Rul hver croissant sammen om et chokoladepåskeæg. Vi bukker også lige enderne indunder. Placer i en airfryer på et stykke bagepapir. Pensl med et sammenpisket æg. Bag dem i ca. 8-10 minutter ved 180 grader. Tag dem ud og lad dem køle en smule af. Sigt flormelis over med en fin trådsi. Server og nyd med det samme! Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.
Hejsa, Kan man bage croissanter dagen før, og fylde ind med hønsesalat bagefter? Bliver der croissanter lige så godt eller? Mvh.Dina Svar
Hej Dina, Croissanter er bedst og sprødest på dagen de bages, så de vil nok blive lidt bløde. Alternativt skal de i hvert fald varmes igen, inden de fyldes 🙂 Kh Svar