Dadler med marcipan og chokolade
Forberedelsestid
5 minutterTilberedelsestid
10 minutterSamlet tid
15 minutterBeskrivelse
Nem opskrift på dadelkonfekt, nemlig dadler med marcipan og chokolade. De kan pyntes med hakkede nødder, nøddeflager eller hvad du har lyst til.
Ingrediensliste
- 10 stk. friske dadler
- 50 g. marcipan
- 100 g. lys chokolade
Fremgangsmåde
- Skær en lille rille i dadlerne og fjern stenen.
- Del marcipan i 10 stykker og form dem, så de bliver lidt aflange og kan ligge i hullet, hvor du har fjernet stenen.
- Læg marcipan ned i hullet og klem dadlen rundt om marcipanen.
- Smelt chokolade over vandbad.
- Vend dadlerne i chokolade og læg dem op på et stykke bagepapir på en tallerken.
- Drys evt. med nødder eller andet.
- Sæt på køl, så chokoladen kan størkne.
- Kan holde sig på køl i 1-2 uger.
Nem opskrift på dadler med marcipan og chokolade
En super nem og lækker opskrift på dadler med marcipan. Super lækker daddelkonfekt, som er hurtigt at lave og som ikke kræver mange ingredienser. Hvis de skal være ekstra lækre, så køber du de der store og saftige dadler, som man ofte kan få i store papæsker. Så bliver de altså bedst.
LÆS OGSÅ: Sirupskage med appelsin og smørcreme
Følg også med på de sociale medier
Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.