Fastelavnsboller af wienerdej med creme og fløde

Fastelavnsboller af wienerdej med creme og fløde

Fastelavnsboller af wienerdej med creme og fløde

Opskrift til stk. Opskrift til 4 stk.

Forberedelsestid

20 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

50 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på fastelavnsboller af wienerdej fyldt med masser af hjemmelavet creme og fløde. En klassiker, som vi flittigt laver op til fastelavn.

Ingrediensliste

  • 1 pakke Mette Munk fastelavnsboller
  • 2,5 dl. piskefløde
  • 20 g. flormelis
  • 20 g. hvid chokolade
  • Vaniljecreme

  • 3 æggeblommer
  • 4 tsk. vaniljesukker
  • 4 spsk. sukker
  • 4,5 tsk. majsstivelse
  • 3,75 dl. mælk

Fremgangsmåde

Vaniljecreme

  1. Start med at lave din vaniljecreme, så den kan nå at køle ned inden bollerne skal formes.
  2. Pisk æg, sukker, vaniljesukker og maizena godt sammen i en lille tykbundet gryde.
  3. Når massen er fri for klumper, så tilsættes mælk.
  4. Varm blandingen op ved svag varme under omrøring. Når cremen er tyknet, så tager du den af varmen og sætter den til afkøling. Læg et stykke film helt ned ovenpå cremen (så undgår du, at der danner sig “hinde” på cremen).
  1. Bag fastelavnsbollerne efter pakkens anvisning.
  2. Lad dem køle helt af.
  3. Skær dem over og tag “låget” af.
  4. Rør vaniljecremen op. Læg 1-2 spsk. på bunden af fastelavnsbollen.
  5. Pisk fløde til en blød flødeskum. Hæld den i en sprøjtepose med stjernetyl.
  6. Sprøjt fløde ovenpå cremen.
  7. Placer overbollen ovenpå.
  8. Sprøjt lidt fløde på toppen og drys med flormelis igennem en trådsi over. Pynt af med lidt hvid chokolade.

Bedøm denne ret

Opskrift på fastelavnsboller af wienerdej med creme og fløde

Nem opskrift på de lækreste fastelavnsboller af wienerdej med creme og masser af fløde. En rigtig klassiker, som vi er nødt til at lave hvert eneste år. Det er en stor favorit sammen med den gammeldags fastelavnsbolle.

Vi fylder dem med hjemmelavet vaniljecreme og flødeskum. Man kan også lægge en klat marmelade i dem, hvis man vil have lidt syrlighed. På toppen er der pyntet med lidt mere fløde og så er de drysset med flormelis.

Vi snyder lidt og bruger bake-off wienerbrød, da det er nemt, hurtigt og smager godt. Det er meget nemmere end at skulle i gang med sin egen wienerdej. Nogle gange skal det ikke være så kompliceret.

LÆS OGSÅ: Gammeldags fastelavnsboller

Fastelavnsboller af wienerdej med creme og fløde fastelavnsboller af wienerdej

Husk endelig at følg med på vores Facebookside, hvor vi lægger opskrifter og inspiration op. Vi er også på Instagram, og vi vil elske at få dig med i vores madunivers her også!

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag