Tilmeld nyhedsbrev

Flødekartofler

Flødekartofler

Opskrift til 6 personer

Forberedelsestid

30 minutter

Tilberedelsestid

1 time og 30 minutter

Samlet tid

2 timer

Beskrivelse

En nem opskrift på de bedste hjemmelavet flødekartofler. Det perfekte tilbehør til nærmest alt aftensmad. Vi laver dem også altid til grillmad. Flødekartofler gode året rundt, både til sommer og i de koldere måneder.

Ingrediensliste

  • 1500 g. kartofler
  • 2 løg
  • 7 dl. piskefløde
  • Salt/peber
  • 1/2 tsk. muskatnød

Fremgangsmåde

  1. Skræl kartofler og skær dem i tynde skiver.
  2. Hak løg eller skær i tynde skiver.
  3. Opvarm en gryde. Tilsæt kartofler og løg, og steg det kort af i lidt olie.
  4. Tilsæt fløde, salt, peber og muskatnød.
  5. Smør nu et ildfast fad med lidt margarine. Kom kartoffelblandingen heri.
  6. Bages i ovnen i ved 175 grader varmluft i 1,5 time. Hvis toppen bliver meget mørk, kan du undervejs dække fadet til med sølvpapir.

Bedøm denne ret

Flødekartofler opskrift

Opskrift på de bedste hjemmelavede flødekartofler lavet i ovn med løg. Flødekartofler må være en af de bedste måde man kan lave kartofler på, hvis du spørger os. De er det perfekte tilbehør til oksemørbrad, kylling, culottesteg og nærmest alt kød. De er også gode til grillmad. Men måske du har oplevet, at hjemmelavede flødekartofler ofte kan blive ret tynde i det og blot bliver til en gang suppe med kartofler i.

Det undgår du med den her opskrift, da vi har et hemmeligt trick til hvordan du får dem tykke og cremet, så fløden hænger ved kartoflerne.

LÆS OGSÅ: Bagte søde kartofler med fetaost

Flødekartofler

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven